Connect with us

technokrata

20 éves a LED-es nyomtatás

Smart home

20 éves a LED-es nyomtatás

Az OKI új, gyors multifunkciós készülékekkel ünnepli a kerek évfordulót.

„Az MFP készülékek piaca folyamatos növekedést mutat, ezért ez az új széria izgalmas lehetőség az OKI számára. A monokróm nyomatok még mindig uralják az irodai nyomtatást, hiszen a nyomtatások mintegy 80%-a fekete-fehér.” – mondta Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatója.

Elsősorban a kisebb vállalkozásoknak készült a multifunkciós eszközöket tartalmazó sorozat, mert az MB400 szériára helytakarékosság és alacsony bekerülési költség jellemző. Az MB400 széria három terméket takar: az MB460 nyomtat, szkennel és másol, az MB470 az előbbieken felül faxolásra is alkalmas, az MB480 nyomtatót pedig extra papíradagolóval is ellátták.

Az MB400 széria a B400 strapabíró nyomtatóműjére épül, gyors nyomtatást és másolást kínál, akár 28 lap/perc sebességgel; emellett nagyobb toner kapacitással rendelkezik (akár 12k). Már a legkisebb modell is képes a kétoldalas nyomtatásra, és a hálózati funkció alaptartozék.

Az MB400-as sorozat tagjai az OKI Printing Solutions viszonteladóin keresztül 2009 decemberétől megvásárolhatók, 90.000 Ft nettó javasolt végfelhasználói ártól.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp