Connect with us

technokrata

60 colos LCD a Sharptól

Smart home

60 colos LCD a Sharptól

Professzionális folyadékkristályos monitorok – a tízedik generációs modellek könnyebbek és kevesebbet fogyasztanak.

Az Amszterdamban megrendezett ISE a professzionális audiovizuális elektronikus rendszerek elsőszámú kiállítása Európában. A 2010. február 2. és 4. között tartandó rendezvényen debütál a Sharp négy új kijelzője. A PN-E601, a PN-E521, a PN-E471 és a PN-E421 típusú professzionális monitorok egyesítik a prémium képminőséget a mérsékelt energiafogyasztással, mindemellett különösen vékony kerettel rendelkeznek, és tömegük is jóval kisebb, mint az elődmodellek esetében. Az ISE során bemutatkozó új modellek hivatalosan 2010 márciusában kerülnek forgalomba az európai piacon.

A 107-től 152 centiméteres képátlóval elérhető készülékek Full HD, vagyis 1920×1080 pixeles felbontással rendelkeznek, így 16:9 arányú szélesvásznú képernyőn jelenítik meg a sok precíz részlettel rendelkező képeket is. Mindegyik monitort folyamatos, 24/7 üzemeltetésre tervezték, és nem tartalmaznak ventillátort, ami garantálja a teljesen csöndes működést.

A legnagyobb, 60 colos változat

A modellek egy egyszerű moduláris konstrukciós alapelv szerint bővíthetők. Az új generáció egyik legfőbb újításai között szerepel egy opciós interfész tábla, amelyen további illesztő-felületek találhatók (I/F bővítés).

Termelés a világ első 10. generációs LCD gyárában
A terméksorozat 60 colos folyadékkristályos kijelzői a Sakaiban található Sharp gyárban készülnek. Ezzel az üzemmel a japán elektronikai vállalat az első olyan gyártó a világon, amely tízedig-generációs, 2,88×3,13 méter méretű üveglapok megmunkálásával állítja elő az LCD paneleket, amelyeket a professzionális képernyőkben használ. A Sakai gyár havi 72 000 anyaüveg-lapos kapacitásával elméletileg akár 432 000 darabot is képes előállítani az új 60 colos modellből havonta.

A Sharp az új modellek 2010. márciusi hivatalos bevezetésével egyidejűleg kiterjeszti viszonteladói hálózatát. Ennek értelmében a technológiai vállalat olyan cégekkel köt stratégiai együttműködéseket, mint a Kern & Stelly, a Kindermann, a Lang AG, a Luxion és az Omega Ausztria.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp