Connect with us

Így néz ki egy Windows 7 hamburger

Smart home

Így néz ki egy Windows 7 hamburger

A Burger King speciális ajánlata az óriás méretű szendvics.

Egy hete írtunk a Windows 7 kapcsán indított marketingkampányról – a Microsoft ezúttal is kitett magáért, például a párizsi „Windows Cafe”-val. A japánok azonban még erre is képesek voltak egy lapáttal rátenni.

A távoli szigetországban ugyan nem nyitottak éttermet az új operációs rendszer tiszteletére, hanem inkább az étlaphoz nyúltak hozzá. Az amerikai gyorsétterem-lánc, a Burger King helyi részlege kezdett saját akcióba: Windows 7 Whopper névre keresztelt hamburgert kínál. A hatalmas méretű szendvics a hetes szám bűvöletében „fogant”: hét darab sült hús került az egyébként hagyományos „Whopper összetevőkből” álló ételbe, ami így közel 14 centiméteres magasságúra hízott.

777 jenbe, azaz körülbelül 1500 forintba kerül a hamburger – már annak a szerencsés vásárlónak, aki adott napon az első harminc vevő között van. A többiek 1450 jenért, vagyis nagyjából 3000 forintért vehetik meg a monstrumot. Az akció természetesen október 22-én indult és mindössze egy hétig (azaz 28-ig) tart. Most pedig lássuk, hogyan néz ki a Windows 7 Whopper!Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom