Connect with us

technokrata

777 Windows 7 ingyen

Smart home

777 Windows 7 ingyen

Promóció, Microsoft módra.

Redmond következő generációs operációs rendszerének hivatalos debütálása már csak pár nap – csütörtökön válik világszerte elérhetővé a Windows Vistákat és XP-ket lecserélni hivatott Windows 7. Elkerülendő az előd fiaskóját, a Microsoft számos módon igyekszik promotálni szoftverét. Például a korábban kiadott RC változatok ingyen használhatók a jövő év tavaszáig, de természetesen OEM kedvezményekkel is várják majd a vásárlókat.

Érdekes eszközhöz nyúlt a cég Hollandiában. A tengertől elhódított országban a helyi leányvállalat bejelentette, hogy 777 Windows 7 másolatot ad át ingyen Zevenhuizen városka lakóinak. Az egy hétig tartó (október 17-én kezdődött) telepítési akció a hetes számra épül – a holland település neve magyarra fordítva azt jelenti: „hét falu”.

Ugyanakkor nem küld ki lemezeket a szoftverfejlesztő óriás, az operációs rendszerek szállításáról az akciót kihasználni vágyó helyi lakosnak kellett gondoskodnia. Vagy igényelhetett technikai segítséget is, melyben a telepítés is benne foglaltatik. A kiírási feltételek szerint a Microsoft alkalmazottai, 18 évnél fiatalabbak nem használhatták ki a lehetőséget – és azok sem, akik elsődleges számítógépként linuxos vagy Mac OS X operációs rendszerrel bíró PC-t használnak.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd