Connect with us

777 Windows 7 ingyen

Smart home

777 Windows 7 ingyen

Promóció, Microsoft módra.

Redmond következő generációs operációs rendszerének hivatalos debütálása már csak pár nap – csütörtökön válik világszerte elérhetővé a Windows Vistákat és XP-ket lecserélni hivatott Windows 7. Elkerülendő az előd fiaskóját, a Microsoft számos módon igyekszik promotálni szoftverét. Például a korábban kiadott RC változatok ingyen használhatók a jövő év tavaszáig, de természetesen OEM kedvezményekkel is várják majd a vásárlókat.

Érdekes eszközhöz nyúlt a cég Hollandiában. A tengertől elhódított országban a helyi leányvállalat bejelentette, hogy 777 Windows 7 másolatot ad át ingyen Zevenhuizen városka lakóinak. Az egy hétig tartó (október 17-én kezdődött) telepítési akció a hetes számra épül – a holland település neve magyarra fordítva azt jelenti: „hét falu”.

Ugyanakkor nem küld ki lemezeket a szoftverfejlesztő óriás, az operációs rendszerek szállításáról az akciót kihasználni vágyó helyi lakosnak kellett gondoskodnia. Vagy igényelhetett technikai segítséget is, melyben a telepítés is benne foglaltatik. A kiírási feltételek szerint a Microsoft alkalmazottai, 18 évnél fiatalabbak nem használhatták ki a lehetőséget – és azok sem, akik elsődleges számítógépként linuxos vagy Mac OS X operációs rendszerrel bíró PC-t használnak.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom