Connect with us

FIFA 10 – minden korábbinál életszerűbb focimeccsek a monitoron

Smart home

FIFA 10 – minden korábbinál életszerűbb focimeccsek a monitoron

Igazi 360 fokos labdavezetési rendszer, 10-10 elleni online csapatjáték, és a Game Face segítségével a játékos maga is bekerülhet a stadionba.

Tegnap tartotta bemutatkozóját az Electronic Arts FIFA 10 játéka Lisztes Krisztián és Hajdú B. István részvételével – utóbbi a játék magyar változatának kommentátora is egyben. A PS2-3, PSP, Xbox 360 és PC-s platformokra egy időben debütáló szoftver borítóján Wayne Rooney társaságában Dzsudzsák Balázst üdvözölhetik a rajongók, aki immár rutinos „FIFA-arcként” lép a halhatatlanok táborába. Az ifjú tehetség, miután ismételten beválogatták a világ legjobbjainak táborába, Ronaldinho, Schweinstegier, Benzema, Chiellini, Rooney és Xavi mellett rúgja egyre keményebben a labdát a virtuális focipályán.

A FIFA 10 tartalmazza a játéktörténelem legelső igazi 360°-os labdavezetési rendszerét, és az új „Rutinos labdavezetés” technológiát, mely finom labdairányítást tesz lehetővé. A klub- és ligalicencekkel kombinált FIFA 10 másik újítása a teljesen átdolgozott menedzsermód, több mint 50 jelentős változtatással, új gyakorlóarénával és testre szabható pontrúgásokkal.

Ezeken kívül a vadonatúj virtuális profi funkcióban a játékosok életre kelthetik álmaikat, és profi focistaként szerepelhetnek: a Game Face kép segítségével maguk is bekerülnek a játékba, ahol karrierjük során több mint 200 kihívást kell teljesíteniük a különféle játékmódokban. „Csatlakozz egy Online Csapatjáték klubhoz, és játssz 10-10 elleni meccseket virtuális profik százezreinek nemzetközi mezőnyében a Profi Klubok Bajnokságán, ahol a legjobb csapatok a regionális, majd a világbajnokságért küzdenek.” – áll az EA közleményében.

A Saját Élő Idény prémiumszolgáltatás új játékmóddá izmosodott a FIFA 10 Playstation 3 és Xbox 360 verzióiban, ahol az előfizetők a valós világból érkező információk alapján hetente dinamikus frissítéseket kapnak, hogy a játék a lehető legközelebb kerüljön a valósághoz. Frissítéseket tartalmaz a játékosok erőnlétéről, átigazolásokról, sérülésekről, felfüggesztésekről, mérkőzésekről, eredményekről és ligaállásokról a Barclay´s Premier League, a La Liga BBVA, a Ligue 1, a Bundesliga, a Serie A és a mexikói Primera Division ligákhoz.

A FIFA 10 Wii akciódús, nonstop fociélmény biztosít a játékosoknak. Megnőtt a lövőerő, így messzebbről lehet kapura lőni, új célpasszolási rendszer gondoskodik a több gólhelyzetről, és a jobban kezelhető kapusoktól a játékba visszaérkező vad labdák kőkemény akciót garantálnak a támadó zónában. A pontrúgások új „Strike It” rendszere szemtől szemben zajló, idegtépő küzdelemre készteti a játékosokat, amikor mindkét játékosnak úgy kell időzítenie Wii távirányítója rázását, hogy a szabadrúgást, tizenegyest vagy szögletet sikerüljön berúgni vagy kivédeni.

A FIFA 10 Európában október 16-án jelenik meg Nintendo DS rendszerre. A játékot az EA Sports márka égisze alatt az EA Canada fejlesztette a British Columbia tartománybeli Burnabyben. A FIFA 10-et 18 nyelvre fordítják le és 37 országban értékesítik – ez a világon legnépszerűbb EA Sports sorozat. A játék PEGI 3+ besorolást kapott Európában.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom