Connect with us

technokrata

FIFA 10 – minden korábbinál életszerűbb focimeccsek a monitoron

Smart home

FIFA 10 – minden korábbinál életszerűbb focimeccsek a monitoron

Igazi 360 fokos labdavezetési rendszer, 10-10 elleni online csapatjáték, és a Game Face segítségével a játékos maga is bekerülhet a stadionba.

Tegnap tartotta bemutatkozóját az Electronic Arts FIFA 10 játéka Lisztes Krisztián és Hajdú B. István részvételével – utóbbi a játék magyar változatának kommentátora is egyben. A PS2-3, PSP, Xbox 360 és PC-s platformokra egy időben debütáló szoftver borítóján Wayne Rooney társaságában Dzsudzsák Balázst üdvözölhetik a rajongók, aki immár rutinos „FIFA-arcként” lép a halhatatlanok táborába. Az ifjú tehetség, miután ismételten beválogatták a világ legjobbjainak táborába, Ronaldinho, Schweinstegier, Benzema, Chiellini, Rooney és Xavi mellett rúgja egyre keményebben a labdát a virtuális focipályán.

A FIFA 10 tartalmazza a játéktörténelem legelső igazi 360°-os labdavezetési rendszerét, és az új „Rutinos labdavezetés” technológiát, mely finom labdairányítást tesz lehetővé. A klub- és ligalicencekkel kombinált FIFA 10 másik újítása a teljesen átdolgozott menedzsermód, több mint 50 jelentős változtatással, új gyakorlóarénával és testre szabható pontrúgásokkal.

Ezeken kívül a vadonatúj virtuális profi funkcióban a játékosok életre kelthetik álmaikat, és profi focistaként szerepelhetnek: a Game Face kép segítségével maguk is bekerülnek a játékba, ahol karrierjük során több mint 200 kihívást kell teljesíteniük a különféle játékmódokban. „Csatlakozz egy Online Csapatjáték klubhoz, és játssz 10-10 elleni meccseket virtuális profik százezreinek nemzetközi mezőnyében a Profi Klubok Bajnokságán, ahol a legjobb csapatok a regionális, majd a világbajnokságért küzdenek.” – áll az EA közleményében.

A Saját Élő Idény prémiumszolgáltatás új játékmóddá izmosodott a FIFA 10 Playstation 3 és Xbox 360 verzióiban, ahol az előfizetők a valós világból érkező információk alapján hetente dinamikus frissítéseket kapnak, hogy a játék a lehető legközelebb kerüljön a valósághoz. Frissítéseket tartalmaz a játékosok erőnlétéről, átigazolásokról, sérülésekről, felfüggesztésekről, mérkőzésekről, eredményekről és ligaállásokról a Barclay´s Premier League, a La Liga BBVA, a Ligue 1, a Bundesliga, a Serie A és a mexikói Primera Division ligákhoz.

A FIFA 10 Wii akciódús, nonstop fociélmény biztosít a játékosoknak. Megnőtt a lövőerő, így messzebbről lehet kapura lőni, új célpasszolási rendszer gondoskodik a több gólhelyzetről, és a jobban kezelhető kapusoktól a játékba visszaérkező vad labdák kőkemény akciót garantálnak a támadó zónában. A pontrúgások új „Strike It” rendszere szemtől szemben zajló, idegtépő küzdelemre készteti a játékosokat, amikor mindkét játékosnak úgy kell időzítenie Wii távirányítója rázását, hogy a szabadrúgást, tizenegyest vagy szögletet sikerüljön berúgni vagy kivédeni.

A FIFA 10 Európában október 16-án jelenik meg Nintendo DS rendszerre. A játékot az EA Sports márka égisze alatt az EA Canada fejlesztette a British Columbia tartománybeli Burnabyben. A FIFA 10-et 18 nyelvre fordítják le és 37 országban értékesítik – ez a világon legnépszerűbb EA Sports sorozat. A játék PEGI 3+ besorolást kapott Európában.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd