Connect with us

technokrata

MediaStation HD DVR – akár 500 órányi nagyfelbontású videó

Smart home

MediaStation HD DVR – akár 500 órányi nagyfelbontású videó

Közvetlen felvétel TV-ből, DVD- vagy VHS-lejátszóról a Verbatim eszközével.

A Verbatim legújabb multimédiás merevlemeze jóval több mint tárolóegység: a MediaStation HD DVR médialejátszó és –felvevő az egész család szórakoztatóközpontja. Segítségével közvetlenül a tévéből, kábeles/műholdas dekóderről, DVD- vagy akár VHS-lejátszóról vehetjük fel, illetve nézhetjük vissza kedvenc filmjeinket, de használhatjuk zenehallgatásra és fényképeink tárolására is. A nagyfelbontású videolejátszás és az otthoni hálózati kapcsolat az eszközt az egész háztartás számára elérhető központi szórakoztatóegységévé avatja.

A beépített tévé-vevőnek köszönhetően kábelről, vagy set-top-boxról és a DVD- vagy VHS-lejátszóról is közvetlenül vehetünk fel műsorokat. Az 1 TB tárolókapacitás akár 500 óra tévéműsor, 1420 film, 330 ezer zeneszám, vagy 1 millió fénykép tárolására elegendő. Az eszközhöz memóriakártyát (SD, SHDC és Memory Stick), pendrive-ot vagy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk, amelyekre ugyancsak készíthető felvétel.

A time-shift funkcióval adás közben megállíthatjuk és visszatekerhetjük a tévéműsorokat. Az eszköz elején található gombok lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel indíthassuk a felvételt, illetve másolhassunk képeket a MediaStation merevlemezére. Ezeket aztán megtekinthetjük a MediaStation HD DVR-re csatlakoztatott tévén, és ha hifit is csatlakoztatunk, akkor a bemásolt zenéket is jó minőségben élvezhetjük.

Nagyfelbontású lejátszás
A MediaStation HD DVR készülék 1080i HD felbontásban képes a tárolt tartalmakat lejátszani az erre alkalmas tévé képernyőjén. Így nemcsak JPEG fényképeinket nézhetjük vissza HD felbontásban, de a készülék a hagyományos felbontású filmeket is felskálázza.

Az eszköz támogatja a vezetéknélküli hálózatokat, így könnyen csatlakoztatható az otthoni hálózathoz. Kiegészítője lehet egy multimédia tartalmak tárolására használt hálózati merevlemezhez. A MediaStation HD DVR tartalmazza a „Nero Move It Essentials” szoftvert, amely az azonnali lejátszáshoz automatikusan konvertálja és egyik eszközről a másikra mozgatja a médiafájlokat.

Az 1 TB tárolókapacitású MediaStation HD DVR 87.500 forinba, 500 GB-os verzió 77.500 forintba kerül, míg a vezetéknélküli változatokat 92.100 (1 TB) illetve 86.250 forintért (500 GB) vihetjük haza.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd