Connect with us

technokrata

Újabb Apple bolt nyílt Budapesten

Smart home

Újabb Apple bolt nyílt Budapesten

Demo készülékek, különleges kiegészítők és ingyenes internet-hozzáférés.

Új Apple Authorized Reseller (AAR) bolt nyitotta meg kapuit a budapesti Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központban. Az AAR üzletek az Apple minősített viszonteladói között az egyik legfontosabb helyet foglalják el az Apple Premium Reseller (APR) boltok után. A világ valamennyi AAR üzletéhez hasonlóan, az iStyle megjelenését és szolgáltatásainak körét is az Apple követelményeinek és elvárásainak megfelelően alakították ki. A márkabolt hosszú távú célja, hogy a diákok rendszeres találkozóhelyévé váljon, ezért demo készülékkel, kedvező árfekvésű különleges kiegészítőkkel és ingyenes internet hozzáféréssel várja a diákokat.

A Mammut II. bevásárlóközpont I. emeletén található üzlet munkatársai hétfőtől szombatig, 10 órától este 21 óráig, vasárnap pedig 10 órától délután 18 óráig állnak az érdeklődők rendelkezésére. Az üzlet az Apple számítógépek, szoftverek és az iPod termékcsalád széles kínálatát, valamint kiegészítők szokásosnál bővebb palettáját kínálja az otthoni és professzionális felhasználóknak egyaránt.

Az Apcom, az Apple termékek kizárólagos hazai disztribútorának statisztikái alapján az első hazai Apple Center nyitása óta (2005) több mint háromszorosára nőtt a Macintosh számítógépek felhasználóinak köre. A növekvő keresletnek köszönhetően ma már országszerte számos helyen elérhetők a termékek. Az érdeklődők vásárolhatnak Apple termékeket többek között a hét kiemelt Apple Premium Reseller márkabolt és a tizenöt Apple Authorized Reseller bolt bármelyikében, a retail üzletekben, továbbá online áruházban is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle