Connect with us

technokrata

Mobil szélessáv a szórakoztatóelektronikában

Smart home

Mobil szélessáv a szórakoztatóelektronikában

A beágyazott mobil szélessáv a mindennapjaink részévé válik.

Az Ericsson bemutatta új mobil szélessávú modulját. Az e-book olvasókba, GPS-navigátorokba és egyéb népszerű hordozható fogyasztói elektronikai készülékekbe történő azonnali telepíthetősége mellett a CE-modul integrálható lesz médialejátszókba, tartós fogyasztási cikkekbe és még sok minden másba, ahogy a beágyazott mobil szélessáv a mindennapjaink részévé válik.

A C3607w elnevezésű új Ericsson CE-modul rugalmas, zárt rendszerű csatlakoztatási megoldást kínál, amely szükséges a következő generációs fogyasztói elektronikai készülékek a processzor és csatlakoztatási megoldás elválasztásával történő létrehozásához. Az Ericsson korábbi moduljai méretének mindössze egyharmadát kitevő C3607w által kínált kiterjedt üzemeltetői jóváhagyási program és szellemitulajdonjogi- (IPR) védelem megkönnyíti az integrációt és lerövidíti a piacra kerülés idejét.

Az eszköz az Ericsson mindezidáig legkisebb, legkönnyebb és leggyorsabb mobil szélessávú modulja, amely akár 5,76 Mbps hálózati irányú feltöltési sebesség elérésére is képes, mindezt a korábbi modellekhez képest akár 40%-kal alacsonyabb energiafogyasztással. Az Ericsson „wake-on-wireless”, alvó üzemmódból történő távoli aktiválást lehetővé tevő funkcióját is tartalmazó CE-modul számos biztonsági és üzenetkezelési megoldást is lehetővé tesz.

Az Ericsson C3607w cikkszámú fogyasztói elektronikai modulja 2010 első negyedévétől lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle