Connect with us

Function 2009 digitális művészeti találkozó és demoscene party

Smart home

Function 2009 digitális művészeti találkozó és demoscene party

Idén hetedik alkalommal, szeptember 18-ától 20-áig kerül megrendezésre Magyarország (és a régió) legnagyobb nemzetközi demoscene party-ja, a Function 2009, azaz a számítógépes találkozó, ahol a digitális művészetek rajongói mérik össze tudásukat, cserélnek tapasztalatot.

Hasonlóan az elmúlt évekhez idén is több kategóriában mérhetik össze tudásukat a résztvevők; többek között lesz realtime demo, intro, animáció, grafika, zene, fotó és 4 kilobájtos procedurális grafikai verseny is. A játékfejlesztői verseny a tavalyi évhez hasonlóan a Játékfejlesztés.hu oldallal közösen kerül megrendezésre.

A versenyeken kívül grafikai és programozás témájú előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők, az élmény teljességének érdekében pedig két kiváló dj (dsh [drum-and-bass] és DJ Flatline [happy hardcore/hardstyle]) fog csatát vívni a közönség kegyeiért.

A szervezők minden érdeklődőt és megmérettetni vágyó alkotót (zenészt, grafikust, fotóst, programozót, animátort) örömmel várnak. A bemutatott művek helyezéséről a helyszínen a közönség fog szavazni.

Mindemellett a party-n folyamatosan nagyméretű kivetítőn lesznek láthatóak az elmúlt évek legszínvonalasabb demoscene produkciói, illetve természetesen csúcspontként a direkt a party-ra nevezett legújabb alkotások.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom