Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új TomTom GPS navigációk: értenek a szóból

Smart home

Új TomTom GPS navigációk: értenek a szóból

A TomTom leleplezte új GO x50 sorozatát.

A TomTom bemutatta zászlóshajónak számító új sorozatát, a TomTom GO x50-et. A három új modell a TomTom GO 950, a TomTom GO 750, valamint a TomTom GO 550 egyesítik a TomTom IQ Routes technológiáját, a stílusos megjelenést a teljesen optimalizált felhasználói felülettel. Az új készülékekben kiemelt hangsúlyt kapott a TomTom útvonal-kalkulációs technológiájának felhasználói felületbe történő integrálása.

A TomTom GO x50 sorozat tartalmazza a hangvezérlés és hangutasítás funkciókat is, melynek köszönhetően a felhasználók immár saját hangjukkal is irányíthatják a készüléket. Ennek segítségével több mint 100 feladat, mint például az útvonaltervezés, a beállítások megváltoztatása, a telefonhívások akár hangutasítással is elvégezhetők, miközben a gépjárművezetők figyelmüket az úton tarthatják és a kezüket sem kell levenniük a kormánykerékről, ezáltal is biztonságosabbá téve a közúti közlekedést. Ezen felül, a TomTom GO x50 sorozat modelljeit továbbfejlesztett kihangosítóval látták el, mely még tisztább hangvezérlést és kihangosítást tesz lehetővé.


A GO x50 sorozat aktív dokkolóval és beépített RDS-TMC jelvevővel rendelkezik, mely így a közlekedési információk fogadására is képes. A gépjárművezetők így még akár külföldi utazásuk során is folyamatosan értesülhetnek az éppen aktuális közlekedési információkról anélkül, hogy külön jelvevőt kellene csatlakoztatni készülékükhöz. Ezenkívül az új menürendszer tartalmazza a gyakori úticélok menüt is, ami a gyakran látogatott célállomásokhoz ad könnyebb és minden eddiginél gyorsabb hozzáférést. Az útvonal-kalkulációs menü újabb opcióval, az úgynevezett Eco Routes funkcióval egészült ki, mely üzemanyag-takarékos útvonal-kalkulációt tesz lehetővé, ezáltal is csökkentve gépkocsi károsanyag-kibocsátását.

A TomTom GO x50 sorozat több térképet tartalmaz, mint valaha, beleértve most először Málta, Görögország és Törökország térképét. Az összes készülék magába foglalja a TomTom egyedi Map Share technológiáját, amely azonnali térképjavításokat tesz lehetővé a készülék térképén, amelyek aztán a TomTom Home, ingyenes asztali számítógép-alkalmazás használatéval megoszthatók más felhasználókkal.

-A TomTom GO 950 összefüggő, előre telepített Egyesült Államok, Kanada és 45 országos Európa térképpel érkezik és tartalmazza az EPT továbbfejlesztett pozicionálási technológiát is, mely GPS jel hiányában is képes navigációt biztosítani alagutakban, vagy sűrűn beépített területeken.
-A TomTom GO 750 45 ország térképét magába foglaló Európa térképpel érkezik.
-A TomTom GO 550 regionális térképekkel lesz kapható.

Az új TomTom GO x50 sorozat a világ legnagyobb korábban mért sebességi adatokon alapuló, és folyamatosan bővülő adatbázisát használja, mely immár több mint 800 milliárdnyi sebességi adatot tartalmaz 15 millió kilométernyi útszakaszra vonatkozóan, Európa 24 országában. Használat közben az IQ Routes technológia valamint a RDS-TMC közlekedési-információk alapján a készülék folyamatosan ellenőrzi, hátha akad gyorsabb útvonal is az aktuális úticélhoz.

A TomTom GO x50 sorozat a GO 950-es és GO 750-es modellel ősszel kerül a hazai boltokba. A készülékek ára a boltokba kerüléskor kerül nyilvánosságra.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés