Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőképernyős Canon fényképezőgép

Smart home

Érintőképernyős Canon fényképezőgép

A Canon első érintőképernyős Digital IXUS modellje, és az eddigi legvékonyabb felépítésű nagy-látószögű kompakt fényképezőgépe.

A „nagyvilág” az ember kezében
A 12,1 megapixeles Digital IXUS 200 IS 24 mm-es ultra nagy-látószögű objektívvel és 5-szörös zoommal rendelkezik. Ez az első IXUS modell, amelybe 24 mm-es objektívet építettek. Ez az objektív tájképek és hatalmas csoportképek készítését teszi lehetővé. Az 5-szörös optikai zoom közelebb hozza az alanyokat a spontán portrék és közeli felvételek készítésekor.

Digital IXUS 200 IS

A Canon első érintőképernyős rendszerének tervezése során apróságokra is odafigyeltek. A 3,0”-os képernyőn az élesre állítani kívánt arcra való rámutatással a Digital IXUS 200 IS magától elvégzi a feladatot. Automatikusan követi az alanyt, és élességben tartja, így segít a kívánt felvétel pontos elkészítésében. A képek megtekintése közben a kiválasztott fotók egyetlen érintéssel törölhetők, védhetők, elforgathatók vagy címkézhetők, és a kedvenc képek külön kiválaszthatók.

Az érintőképernyő a hagyományos vezérlőelemekkel párhuzamosan működik. Az Intelligens Automata mód a Témafelismerő technológiával lehetővé teszi az egyszerű felvételkészítést, amikor az olyan feladatokat, mint a jelenettípus kiválasztása és a beállítások megadása, a fényképezőgép végzi el automatikusan. A Digital IXUS 200 IS arcfelismerés technológiával is rendelkezik; emellett az összes új Digital IXUS terméken bevezetésre került a Súgó és tippek funkció, amely segít a felvételkészítésben, valamint a beállítások és a funkciók megértésében.

A fényképezőgép négyféle – kék, arany, lila és ezüst – színváltozatban kapható.

Szuper karcsú és elegáns
A Digital IXUS 120 IS a Canon eddig legkarcsúbb nagy-látószögű Digital IXUS modellje. Kicsi, így könnyen elfér kézitáskában vagy zsebben, és bárhol előkapható felvételkészítéshez a 28 mm-es nagy-látószögű objektívjével, 4-szeres zoomjával és 12,1 megapixeles képérzékelőjével. A felvételek 2,7 colos PureColour LCD II képernyőn tekinthetők meg.

Digital IXUS 120 IS

A Digital IXUS 200 IS-hez hasonlóan a Digital IXUS 120 IS is tartalmazza az Intelligens Automata módot Témafelismerő technológiával. A Pislogás-érzékelő funkció is a megfelelő felvételek készítésében nyújt segítséget. Azonnal figyelmeztet, ha bármelyik alanynak csukva volt a szeme a felvétel közben, így rögtön új kép készíthető.

A modell négyféle – fekete, kék, barna és ezüst – színben kapható. Említésre méltó, hogy mindkét új Digital IXUS fényképezőgép képes a 720p felbontású HD videók rögzítésére, és közben még nagyfelbontású fényképek készítésére is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés