Connect with us

technokrata

Érintőképernyős Canon fényképezőgép

Smart home

Érintőképernyős Canon fényképezőgép

A Canon első érintőképernyős Digital IXUS modellje, és az eddigi legvékonyabb felépítésű nagy-látószögű kompakt fényképezőgépe.

A „nagyvilág” az ember kezében
A 12,1 megapixeles Digital IXUS 200 IS 24 mm-es ultra nagy-látószögű objektívvel és 5-szörös zoommal rendelkezik. Ez az első IXUS modell, amelybe 24 mm-es objektívet építettek. Ez az objektív tájképek és hatalmas csoportképek készítését teszi lehetővé. Az 5-szörös optikai zoom közelebb hozza az alanyokat a spontán portrék és közeli felvételek készítésekor.

Digital IXUS 200 IS

A Canon első érintőképernyős rendszerének tervezése során apróságokra is odafigyeltek. A 3,0”-os képernyőn az élesre állítani kívánt arcra való rámutatással a Digital IXUS 200 IS magától elvégzi a feladatot. Automatikusan követi az alanyt, és élességben tartja, így segít a kívánt felvétel pontos elkészítésében. A képek megtekintése közben a kiválasztott fotók egyetlen érintéssel törölhetők, védhetők, elforgathatók vagy címkézhetők, és a kedvenc képek külön kiválaszthatók.

Az érintőképernyő a hagyományos vezérlőelemekkel párhuzamosan működik. Az Intelligens Automata mód a Témafelismerő technológiával lehetővé teszi az egyszerű felvételkészítést, amikor az olyan feladatokat, mint a jelenettípus kiválasztása és a beállítások megadása, a fényképezőgép végzi el automatikusan. A Digital IXUS 200 IS arcfelismerés technológiával is rendelkezik; emellett az összes új Digital IXUS terméken bevezetésre került a Súgó és tippek funkció, amely segít a felvételkészítésben, valamint a beállítások és a funkciók megértésében.

A fényképezőgép négyféle – kék, arany, lila és ezüst – színváltozatban kapható.

Szuper karcsú és elegáns
A Digital IXUS 120 IS a Canon eddig legkarcsúbb nagy-látószögű Digital IXUS modellje. Kicsi, így könnyen elfér kézitáskában vagy zsebben, és bárhol előkapható felvételkészítéshez a 28 mm-es nagy-látószögű objektívjével, 4-szeres zoomjával és 12,1 megapixeles képérzékelőjével. A felvételek 2,7 colos PureColour LCD II képernyőn tekinthetők meg.

Digital IXUS 120 IS

A Digital IXUS 200 IS-hez hasonlóan a Digital IXUS 120 IS is tartalmazza az Intelligens Automata módot Témafelismerő technológiával. A Pislogás-érzékelő funkció is a megfelelő felvételek készítésében nyújt segítséget. Azonnal figyelmeztet, ha bármelyik alanynak csukva volt a szeme a felvétel közben, így rögtön új kép készíthető.

A modell négyféle – fekete, kék, barna és ezüst – színben kapható. Említésre méltó, hogy mindkét új Digital IXUS fényképezőgép képes a 720p felbontású HD videók rögzítésére, és közben még nagyfelbontású fényképek készítésére is.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp