Connect with us

technokrata

Blu-ray felvevős tévék a Sharptól

Smart home

Blu-ray felvevős tévék a Sharptól

Tizenhárom új modell az AQUOS DX második generációjában.

A DX sorozat 2008 novemberi bemutatása után idén megújul. Érdekessége, hogy a műsorok Blu-ray lemezekre rögzíthetők, valamint a Blu-ray lemezek és a hagyományos DVD-k lejátszhatók. Erre anélkül nyílik lehetőség, hogy külön eszközt kellene hozzá csatlakoztatni: a készülék beépített egysége révén nyílik lehetőség optikai adattárolásra.

A DX széria második generációs sorozata 13 új modellel gyarapodott (26, 32, 40, 46 és 52 hüvelykes képátló). Felvétel funkciójukat a 7X móddal bővítették, amelynek segítségével hosszabb felvétel készíthető úgy, hogy nem romlik a minőség az eredeti HD adáshoz képest. A High-Picture-Quality Master Engine képvezérlőnek köszönhetően a képminőség jelentősen javult, a Clear Double Speed funkcióval pedig a gyors mozgások megjelenítése során is éles marad a kép.

Az Image Select funkció automatikusan beállítja a kép és a hang jellemzőit a környezeti fényviszonyoknak és a TV adásnak vagy a lejátszott videónak megfelelően. Az újfajta Motion Guide-nak köszönhetően a felhasználók tévénézés megszakítása nélkül is kiválaszthatnak egy másik csatornát, egy Blu-ray lemezre rögzített programot vagy a internetes tartalmat. A felhasználók emellett többcsatornás adásokat és video-on-demand anyagokat is nézhetnek, emellett olyan nagyfelbontású tartalmakhoz és videószolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, amelyeket csak az AQUOS biztosít.

Az új AQUOS DX modellek fekete, fehér és vörös színben is elérhetők; forgalmazásuk szeptember 10-től indul Japánban.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle