Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: Jabra Halo BT650s – elegáns sztereó headset

egyéb kütyük

Teszt: Jabra Halo BT650s – elegáns sztereó headset

A Gigatel ezúttal egy új Jabra terméket küldött kipróbálásra a szerkesztőségünkbe.

A Jabra Halo BT650s névre keresztelt termék nem más, mint egy mobiltelefonos hívásokhoz és zenehallgatáshoz egyaránt egyszerűen és kényelmesen használható fejhallgató. Az első használat előtt teljesen fel kell tölteni a készüléket (körülbelül 2 óra), majd pedig össze kell párosítani az arra alkalmas, Bluetooth (A2DP) kompatibilis telefonnal. A multipoint támogatásnak köszönhetően a Jabra újdonsága egyszerre akár két berendezéshez is csatlakoztatható.

Ki- és bekapcsoló gombot felesleges keresni, ugyanis a headset kinyitásával lehet bekapcsolni a ketyerét, az összecsukás pedig értelemszerűen kikapcsolást eredményez. Összehajtott állapotban egyébként meglepően kis helyet foglal a headset, ami szállításhoz ideális, és itt jegyzendő meg, hogy az alapcsomagnak többek közt egy kis fekete szütyő is a részét képezi.

Az állítható pánthosszúságú Jabra Halo BT650s jobboldali fülesének külső részén kapott helyet a híváskezelő/zenelejátszó gomb, illetve az a függőleges csíkkal jelölt érintőérzékelő, melyen egy laza ujjmozdulattal állítható a hangerő, vagy léptethetők a zeneszámok. Egy feltöltéssel maximum 13 napos készenlét, illetve 8 órás beszélgetési idő érhető el, a telefonos beszélgetések kiváló hangminőségéről pedig dupla mikrofonos technológia és egy fejlett DSP chip gondoskodik.

Az akkumulátor és a Bluetooth kapcsolat állapotáról egyébként a belső felületen elhelyezett LED-ek szolgáltatnak információt. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel, hogy a headsetet a mellékelt 3,5 milliméteres csatlakozós kábel révén vezetékes módon is csatlakoztathatjuk például MP3 lejátszókhoz, vagy notebookokhoz.



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés