Connect with us

technokrata

Hatalmas, mégis keveset fogyasztó plazmatévé a Panasonic-tól

Smart home

Hatalmas, mégis keveset fogyasztó plazmatévé a Panasonic-tól

A Panasonic legújabb, NeoPDP technológiájú, full HD felbontású plazma kijelzője 85 hüvelykes mérettel rendelkezik.

A kijelző kicsit több mint két méteres átlójú képe akkora, mint négy hagyományos 42 hüvelykes televízióé, a NeoPDP technológiának köszönhetően azonban kétszer akkora a fényereje, mint a korábbi modelleknek, miközben kevesebb energiát fogyaszt náluk. A készülék felbontása soronként 1080 képpont, kontrasztaránya pedig 40000:1-hez arányú. A 99 mm-es vastagságú kijelző azért emberes tömeggel (130 kg) rendelkezik; bár 70%-kal könnyebb, mint a 103 hüvelykes képátlóval rendelkező modell.

A PDP technológia széles betekintési szöget és magas kontrasztarányt biztosít. Érdekesség, hogy függőleges telepítés esetén a kirajzolt emberek képe akár életnagyságú is lehet.
A készülék emellett más funkciók és kiegészítők – pl. interaktív érintőképernyő, emelő és szállítórendszerek, illetve cserélhető bemeneti panelek – miatt is figyelmet érdemel.

Az új plazmákat olyan LAN-terminálokkal szerelik fel, amelyek támogatják a LAN control technológiát, így távolról irányíthatók. Ezeken túl a kijelző különleges aljzataiba akár három cserélhető terminálpanel is illeszthető. Az így adódó bővíthetőség révén a készülékek számos szerepkörben képesek helytállni, pl. mint interaktív- vagy videókonferencia-kijelzők. Képes együttműködni más videoegységekkel is, és a hálózaton keresztül távolról irányítható, ki-bekapcsolható, ellenőrizhető.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp