Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatalmas, mégis keveset fogyasztó plazmatévé a Panasonic-tól

Smart home

Hatalmas, mégis keveset fogyasztó plazmatévé a Panasonic-tól

A Panasonic legújabb, NeoPDP technológiájú, full HD felbontású plazma kijelzője 85 hüvelykes mérettel rendelkezik.

A kijelző kicsit több mint két méteres átlójú képe akkora, mint négy hagyományos 42 hüvelykes televízióé, a NeoPDP technológiának köszönhetően azonban kétszer akkora a fényereje, mint a korábbi modelleknek, miközben kevesebb energiát fogyaszt náluk. A készülék felbontása soronként 1080 képpont, kontrasztaránya pedig 40000:1-hez arányú. A 99 mm-es vastagságú kijelző azért emberes tömeggel (130 kg) rendelkezik; bár 70%-kal könnyebb, mint a 103 hüvelykes képátlóval rendelkező modell.

A PDP technológia széles betekintési szöget és magas kontrasztarányt biztosít. Érdekesség, hogy függőleges telepítés esetén a kirajzolt emberek képe akár életnagyságú is lehet.
A készülék emellett más funkciók és kiegészítők – pl. interaktív érintőképernyő, emelő és szállítórendszerek, illetve cserélhető bemeneti panelek – miatt is figyelmet érdemel.

Az új plazmákat olyan LAN-terminálokkal szerelik fel, amelyek támogatják a LAN control technológiát, így távolról irányíthatók. Ezeken túl a kijelző különleges aljzataiba akár három cserélhető terminálpanel is illeszthető. Az így adódó bővíthetőség révén a készülékek számos szerepkörben képesek helytállni, pl. mint interaktív- vagy videókonferencia-kijelzők. Képes együttműködni más videoegységekkel is, és a hálózaton keresztül távolról irányítható, ki-bekapcsolható, ellenőrizhető.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés