Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ első projektoros fényképezőgépe

Smart home

A világ első projektoros fényképezőgépe

A képek új stílusú megosztásának és megtekintésének lehetősége forradalmasíthatja a kompakt digitális fényképezőgépek piacát.

A Nikon a Coolpix termékcsalád új sorozatának tagjaként bejelentette a világ első olyan fényképezőgépét, mely beépített kivetítővel rendelkezik. A Coolpix S1000PJ nemcsak a kivetítője miatt érdemel említést: a készülék 12,1 megapixeles felbontással, valamint 2,7 colos, széles betekintési szögű LCD-vel rendelkezik. Az ISO 6400 funkció és a Nikon Expeed képfeldolgozó koncepciója felhasználásával a gép a Nikontól megszokott, remek képminőséget kínálja. Mindezen funkciókat egy karcsú, ezüst, vagy fekete színű váz rejti, mely helyet ad a nagy látószögű 5x zoom Nikkor objektívnek is.

Mark Pekelharing, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ˝A teljesen egyedi Coolpix kivetítős fényképezőgépünk bemutatója izgalmas hír az innovatív eszközök és a fotózás szerelmeseinek – egyúttal egy újabb első hely a Nikon számára: ez az első kompakt digitális fényképezőgép, amely ki is vetíti a képeket. Aki meglátja, nem tud szó nélkül elmenni a csodálatosan kialakított készülék mellett. A fényképezőgép rendelkezik mindennel, ami a remek képek egyszerű elkészítéséhez és megosztásához szükséges: remek monitora és egy fantasztikus kivetítője is van. A fényképek és videók megosztása még sosem volt ennyire egyszerű – és ennyire szórakoztató˝.

A beépített projektor akár 40 colos képátlójú és VGA felbontású képet képes kivetíteni. A mellékelt távirányítóval vezeték nélkül kezelhetjük a kivetítőt és a fényképezőgép szokásos funkcióit, az optimális kivetítést egy egyszerű állvány is segíti.

A 429 eurós ajánlott végfelhasználói árú Coolpix S1000PJ rendelkezik az Automatikus program-választó móddal is, melynek révén a gép automatikusan kiválasztja az adott helyzetnek leginkább megfelelő motívumprogramot, így a fotós egyetlen gombnyomással tökéletes képet készíthet. Ezenkívül öt különféle funkció áll rendelkezésre a képek elmosódásának megakadályozására, az Intelligens portré rendszer pedig következetesen kiváló minőségű, mosolygós portrékat garantál. A sztárfotók készítését segíti elő a retusálás lehetősége is: a fotós ˝kisimíthatja˝ a portréalany arcát a beépített Bőrlágyítás funkcióval, mely eltünteti a bőr tökéletlenségeit.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés