Connect with us

technokrata

Teszt: mini disco lesz a mobilunkból

parp-01

egyéb kütyük

Teszt: mini disco lesz a mobilunkból

A Gigatel által forgalmazott Parrot Party egy elsősorban mobilokhoz szánt mini hangrendszer.

Manapság szinte már az összes mobiltelefonon van valamilyen zenelejátszó alkalmazás, ráadásul ezen készülékek túlnyomó többsége könnyű szerrel kihangosítható. Aki azonban ennél némileg komolyabb hangzást szeretne elérni, annak mindenképpen érdemes elgondolkodnia egy külső hangszóró beszerzésén.

A Parrot Party nem más, mint egy fiatalos megjelenésű, relatíve kis méretű hordozható hangrendszer, melynek főbb jellemzői közé sorolható a két hangszóró, a 6 W-os teljesítmény, illetve a vezeték nélküliség. Ez utóbbi kapcsán megjegyzendő, hogy bár a készülék Bluetooth (A2DP) kompatibilis, annak sincs akadálya, hogy a 3,5 milliméteres csatlakozó aljzat révén vezetékes módon juttassuk a hangszórókra a muzsikát (például MP3 lejátszóról, vagy notebookról).

A 2.100 mAh kapacitású akkumulátor alul kapott helyet, hátul pedig a bekapcsoló gomb mellett egy hálózati adapter csatlakozót és a már említett jack dugót találjuk. Az ötgombos kezelőfelület a felső szekcióban keresendő: itt állítható többek közt a hangerő, valamint itt aktiválható a Virtual Super Bass nevezetű mélyhangkiemelés és a Stereo Widening nevezetű virtuális térhangzás.

A lemerült akksi teljes feltöltése mintegy 4 órát vesz igénybe, és egy feltöltéssel körülbelül ugyanennyi ideig is használható a Parrot Party. Ha a piros jelzőfény villogni kezd, az azt jelzi, hogy még körülbelül 15 percig fog működni a készülék. Hangminőség és hangerő tekintetében senki se várjon high-end szintet, azonban mindenképpen tény, hogy kategóriájában a Parrot Party igen jól képes helytállni.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp