Connect with us

A nyomtató, ami Internetre csatlakozik

Smart home

A nyomtató, ami Internetre csatlakozik

A HP szerint a saját készüléke az első, webre csatlakozó otthoni printer.

A TouchSmart Web technológiára épülő HP Photosmart Premium (HP Photosmart Premium with TouchSmart Web) érdekessége, hogy a webes jellemzőket közvetlenül a nyomtatón nyújtja: felhasználói PC nélkül is gyorsan és egyszerűen elérhetik a népszerű tartalmakat az érintőképernyőn.

A nagyméretű, 11 centiméteres TouchSmart panelen megjelenített alkalmazások – a többi internetre csatlakoztatott eszköznél megszokott módon – gyors hozzáférést nyújtanak a szórakoztató, tájékoztató és személyes tartalmakhoz. A nyomtatóra előtelepített alkalmazásokon kívül a felhasználók később további alkalmazásokat tölthetnek le az eszközre. Egyetlen ujjmozdulattal böngészhetnek, megtekinthetik a népszerű webhelyeket, és a kiválasztott nyomtatási alkalmazást megérintve testre szabhatják és jól olvasható formátumban nyomtathatják ki a kívánt tartalmat.

Az igény szerinti tartalomszolgáltató platform fejlesztésekor az USA Today, a Google, a Fandango, a Coupons Inc., a DreamWorks Animation, a Nickelodeon, a Web Sudoku és a Weather News Inc. voltak a HP első alkalmazáspartnerei. Szoftvereik használói néhány érintéssel hozzáférhetnek a testre szabott napi hírekhez, a térképekhez, kuponokhoz, kifestőkhöz, mozijegyekhez, receptekhez vagy egyedi naptárukhoz. A fotók megtekintésének, nyomtatásának és feltöltésének támogatására az új nyomtatók közvetlen elérést biztosítanak gazdájuk Snapfish felhasználói fiókjához. A rendszerből a HP Creative Studio projektjei is elérhetők. 2009 végétől a felhasználók saját nyomtatási alkalmazásokat is létrehozhatnak és megoszthatnak másokkal.

A nyomtatási feladatokon túl faxolási, másolási és szkennelési funkcionalitást is nyújt. Vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási opciói révén a következő platformokról lehet általa nyomtatni: WiFi-csatlakozású PC-ről, Bluetooth eszközről és – a HP iPrint Photo alkalmazással – iPhone és iPod Touch mobiltelefonokról.

Az Energy Star tanúsítással rendelkező többfunkciós rendszer kétoldalas nyomtatással segíti a papírmegtakarítást. A gép szállítására használt, újrahasznosított műanyagból készült; újrafelhasználható táskája a csomagolási hulladék mennyiségét is csökkenti. Idén ősszel kerül piacra Észak-Amerikában, 399 dollár ajánlott végfelhasználói áron. A magyarországi forgalomba helyezés jelenleg nem ismert.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő