Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nyomtató, ami Internetre csatlakozik

Smart home

A nyomtató, ami Internetre csatlakozik

A HP szerint a saját készüléke az első, webre csatlakozó otthoni printer.

A TouchSmart Web technológiára épülő HP Photosmart Premium (HP Photosmart Premium with TouchSmart Web) érdekessége, hogy a webes jellemzőket közvetlenül a nyomtatón nyújtja: felhasználói PC nélkül is gyorsan és egyszerűen elérhetik a népszerű tartalmakat az érintőképernyőn.

A nagyméretű, 11 centiméteres TouchSmart panelen megjelenített alkalmazások – a többi internetre csatlakoztatott eszköznél megszokott módon – gyors hozzáférést nyújtanak a szórakoztató, tájékoztató és személyes tartalmakhoz. A nyomtatóra előtelepített alkalmazásokon kívül a felhasználók később további alkalmazásokat tölthetnek le az eszközre. Egyetlen ujjmozdulattal böngészhetnek, megtekinthetik a népszerű webhelyeket, és a kiválasztott nyomtatási alkalmazást megérintve testre szabhatják és jól olvasható formátumban nyomtathatják ki a kívánt tartalmat.

Az igény szerinti tartalomszolgáltató platform fejlesztésekor az USA Today, a Google, a Fandango, a Coupons Inc., a DreamWorks Animation, a Nickelodeon, a Web Sudoku és a Weather News Inc. voltak a HP első alkalmazáspartnerei. Szoftvereik használói néhány érintéssel hozzáférhetnek a testre szabott napi hírekhez, a térképekhez, kuponokhoz, kifestőkhöz, mozijegyekhez, receptekhez vagy egyedi naptárukhoz. A fotók megtekintésének, nyomtatásának és feltöltésének támogatására az új nyomtatók közvetlen elérést biztosítanak gazdájuk Snapfish felhasználói fiókjához. A rendszerből a HP Creative Studio projektjei is elérhetők. 2009 végétől a felhasználók saját nyomtatási alkalmazásokat is létrehozhatnak és megoszthatnak másokkal.

A nyomtatási feladatokon túl faxolási, másolási és szkennelési funkcionalitást is nyújt. Vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási opciói révén a következő platformokról lehet általa nyomtatni: WiFi-csatlakozású PC-ről, Bluetooth eszközről és – a HP iPrint Photo alkalmazással – iPhone és iPod Touch mobiltelefonokról.

Az Energy Star tanúsítással rendelkező többfunkciós rendszer kétoldalas nyomtatással segíti a papírmegtakarítást. A gép szállítására használt, újrahasznosított műanyagból készült; újrafelhasználható táskája a csomagolási hulladék mennyiségét is csökkenti. Idén ősszel kerül piacra Észak-Amerikában, 399 dollár ajánlott végfelhasználói áron. A magyarországi forgalomba helyezés jelenleg nem ismert.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés