Connect with us

Teszt: pici, villámgyors és szerény étvágyú – na mi az?

gps65-01

egyéb kütyük

Teszt: pici, villámgyors és szerény étvágyú – na mi az?

Ezúttal egy Cellular Line gyártmányú GPS modult kaptunk kipróbálásra a Gigateltől.

Manapság a GPS navigáció korát éljük, melynek ékes bizonyítéka, hogy ma már egyre több olyan mobiltelefont, vagy éppen PDA-t találunk a piacon, melyben ott az integrált GPS-vevő. Akkor sincs azonban gond, ha már meglévő készülékünkben esetleg nincs GPS, mert egy külső GPS-vevő révén könnyedén navigáció-képessé tehetjük a masinánkat.

A Cellular Line GPS650 (G17088) típusjelzésű újdonság egy rendkívül kompakt kialakítású és kis tömegű külső GPS megoldás, mely Bluetooth (1.2) kapcsolaton keresztül kommunikál az arra alkalmas készülékekkel. A Quick-Link technológiás termék lelke nem más, mint egy rendkívül nagy érzékenységű (-160 dBM), 65 csatornás Skytraq Venus 6-os vevőegység, mely 1 másodperces Hot startot, 25 másodperces Warm startot, illetve 29 másodperces Cold startot tesz lehetővé.

Jobboldalt található a bekapcsoló csúszka, baloldalt pedig a töltéshez használatos csatlakozó: az alapcsomagban szivargyújtós töltőt és hálózati adaptert is találunk. Az egyszerűen cserélhető lítium-ion akkumulátor egy feltöltéssel maximum 16 órás működési időt tesz lehetővé, a készenléti idő pedig akár a 280 órát is elérheti.

A matt fekete színű, puha gumírozású vevő alját négy kis gumitalppal látták el, így nem kell amiatt aggódni, hogy az autó műszerfalán össze-vissza fog csúszkálni a készülék. Az elülső oldalélen három színes LED-et találunk, melyek a Bluetooth kapcsolatról, az akkumulátorról, illetve a GPS-vételről szolgáltatnak számunkra különböző vizuális információkat. A vevőhöz többek közt egy mini hordszíj is jár alapáron.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom