Connect with us

Hirdetés

technokrata

Smart home

SceneCON 2009

Digitális művészeti találkozó, demoscene party.

Idén június 20-21-ig kerül megrendezésre a SceneCON 2009 nemzetközi számítógépes találkozó, ahol a digitális művészetek rajongói mérik össze tudásukat, cserélhetnek tapasztalatot. A rendezvényen a szokásos versenyprogramokon kívül (realtime demo, zene, fotó, grafika és animáció) szakmai előadások, a játékosok örömére konzol terem, valamint Rock Band verseny is lesz.

Idén újdonságként a http://jatekfejlesztes.hu-val közösen szervezett mini játék fejlesztői versenyen is indulhatnak az érdeklődők.

Az eseményre bárki nevezhet fotójával, grafikájával, animációjával, játékprogramjával vagy zenéjével, amiket a rendezvény keretein belül kivetítve, kihangosítva mutatnak be. A győztes alkotásokról a közönség szavazatai fognak dönteni. A jelentkezés/nevezés a versenyekre a helyszínen vagy interneten történhet.

Mindemellett a party-n folyamatosan nagyméretű kivetítőn lesznek láthatóak az elmúlt évek legszínvonalasabb demoscene produkciói, illetve természetesen csúcspontként a direkt a party-ra nevezett legújabb alkotások. A szervezők minden érdeklődőt és megmérettetni vágyó alkotót (fotóst, zenészt, grafikust, programozót, animátort) örömmel várnak.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés