Connect with us

technokrata

Teszt: LCD-s autós kihangosító

btlc-03

egyéb kütyük

Teszt: LCD-s autós kihangosító

A Gigatel legfrissebb kihangosító terméke nem csak hangot képes kiadni magából, hanem némi vizuális információval is szolgál a számunkra.

A Cellular Line LCD Car Kit egyik legfontosabb előnye, hogy használatával nincs szükség arra, hogy egy szakműhelyben kihangosítót szereljenek az autónkba. Ehelyett mindössze annyit kell tennünk, hogy a készülék hátuljára felrögzítünk egy kis klipszet, melynek segítségével aztán egyetlen laza mozdulattal a napellenzőre applikálhatjuk a készséget.

A mintegy 125x55x22 milliméteres, vagyis egy nagyobb mobilhoz hasonló méretekkel rendelkező kihangosító fedlapját egyrészt egy méretes hangszóró, másrészt pedig egy kijelző és a hozzá tartozó kezelőszervek uralják. Az LCD feletti három gomb közül kettővel lehet állítani a hangerőt, a harmadik pedig egy multifunkciós híváskezelő gomb. Lehajtott napellenző esetén alaphelyzetben csukva van az LCD, ha pedig felhajtjuk a napellenzőt, érdemes lehajtani a kijelzőt, hogy ilyenkor is látni lehessen a rajta megjelenő információkat.

A könnyen kivehető, 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor lemerült állapotból mintegy 3 óra alatt tölthető fel teljesen a miniUSB csatin keresztül, és optimális esetben 600 órás készenlétet, illetve 10 órás beszélgetési időt képes biztosítani a számunkra. Párosításhoz 1 méteres távolságon belül kell lennie a Bluetooth-képes mobilunknak, aztán pedig jöhet a szokásos négynullás kódmegadás.

Ahhoz, hogy a szivargyújtóval együtt szállított LCD Car Kit ki tudja jelezni a hívófél nevét, a készülék belső memóriájába át kell tölteni a telefonunk névjegyzékét, ami néhány gombnyomás segítségével megoldható. A DSP chipnek köszönhetően a beszélgetések jó hangminőségűek, visszhang mentesek, és itt jegyzendő meg, hogy a gyártó nem csak autós, hanem irodai használatra is bátran ajánlja újdonságát.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd