Connect with us

Teszt: LCD-s autós kihangosító

btlc-03

egyéb kütyük

Teszt: LCD-s autós kihangosító

A Gigatel legfrissebb kihangosító terméke nem csak hangot képes kiadni magából, hanem némi vizuális információval is szolgál a számunkra.

A Cellular Line LCD Car Kit egyik legfontosabb előnye, hogy használatával nincs szükség arra, hogy egy szakműhelyben kihangosítót szereljenek az autónkba. Ehelyett mindössze annyit kell tennünk, hogy a készülék hátuljára felrögzítünk egy kis klipszet, melynek segítségével aztán egyetlen laza mozdulattal a napellenzőre applikálhatjuk a készséget.

A mintegy 125x55x22 milliméteres, vagyis egy nagyobb mobilhoz hasonló méretekkel rendelkező kihangosító fedlapját egyrészt egy méretes hangszóró, másrészt pedig egy kijelző és a hozzá tartozó kezelőszervek uralják. Az LCD feletti három gomb közül kettővel lehet állítani a hangerőt, a harmadik pedig egy multifunkciós híváskezelő gomb. Lehajtott napellenző esetén alaphelyzetben csukva van az LCD, ha pedig felhajtjuk a napellenzőt, érdemes lehajtani a kijelzőt, hogy ilyenkor is látni lehessen a rajta megjelenő információkat.

A könnyen kivehető, 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor lemerült állapotból mintegy 3 óra alatt tölthető fel teljesen a miniUSB csatin keresztül, és optimális esetben 600 órás készenlétet, illetve 10 órás beszélgetési időt képes biztosítani a számunkra. Párosításhoz 1 méteres távolságon belül kell lennie a Bluetooth-képes mobilunknak, aztán pedig jöhet a szokásos négynullás kódmegadás.

Ahhoz, hogy a szivargyújtóval együtt szállított LCD Car Kit ki tudja jelezni a hívófél nevét, a készülék belső memóriájába át kell tölteni a telefonunk névjegyzékét, ami néhány gombnyomás segítségével megoldható. A DSP chipnek köszönhetően a beszélgetések jó hangminőségűek, visszhang mentesek, és itt jegyzendő meg, hogy a gyártó nem csak autós, hanem irodai használatra is bátran ajánlja újdonságát.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő