Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: LCD-s autós kihangosító

egyéb kütyük

Teszt: LCD-s autós kihangosító

A Gigatel legfrissebb kihangosító terméke nem csak hangot képes kiadni magából, hanem némi vizuális információval is szolgál a számunkra.

A Cellular Line LCD Car Kit egyik legfontosabb előnye, hogy használatával nincs szükség arra, hogy egy szakműhelyben kihangosítót szereljenek az autónkba. Ehelyett mindössze annyit kell tennünk, hogy a készülék hátuljára felrögzítünk egy kis klipszet, melynek segítségével aztán egyetlen laza mozdulattal a napellenzőre applikálhatjuk a készséget.

A mintegy 125x55x22 milliméteres, vagyis egy nagyobb mobilhoz hasonló méretekkel rendelkező kihangosító fedlapját egyrészt egy méretes hangszóró, másrészt pedig egy kijelző és a hozzá tartozó kezelőszervek uralják. Az LCD feletti három gomb közül kettővel lehet állítani a hangerőt, a harmadik pedig egy multifunkciós híváskezelő gomb. Lehajtott napellenző esetén alaphelyzetben csukva van az LCD, ha pedig felhajtjuk a napellenzőt, érdemes lehajtani a kijelzőt, hogy ilyenkor is látni lehessen a rajta megjelenő információkat.

A könnyen kivehető, 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor lemerült állapotból mintegy 3 óra alatt tölthető fel teljesen a miniUSB csatin keresztül, és optimális esetben 600 órás készenlétet, illetve 10 órás beszélgetési időt képes biztosítani a számunkra. Párosításhoz 1 méteres távolságon belül kell lennie a Bluetooth-képes mobilunknak, aztán pedig jöhet a szokásos négynullás kódmegadás.

Ahhoz, hogy a szivargyújtóval együtt szállított LCD Car Kit ki tudja jelezni a hívófél nevét, a készülék belső memóriájába át kell tölteni a telefonunk névjegyzékét, ami néhány gombnyomás segítségével megoldható. A DSP chipnek köszönhetően a beszélgetések jó hangminőségűek, visszhang mentesek, és itt jegyzendő meg, hogy a gyártó nem csak autós, hanem irodai használatra is bátran ajánlja újdonságát.



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés