Connect with us

technokrata

Új, energiatakarékos LCD televíziók a Sharptól

Smart home

Új, energiatakarékos LCD televíziók a Sharptól

Nincs többé üvöltő reklám – hirtelen hangerőváltozásokat elsimító automatikus hangerő funkcióval látták el az AQUOS sorozat új tagjait.

A Sharp rövidesen piacra dobja Japánban az AQUOS LCD televíziók D sorozatának tíz új modelljét. Amellett, hogy a készülékek a piacon kapható legenergiatakarékosabb televíziók közé tartoznak, az 52, 46, 40 és 32 hüvelykes képátlóval rendelkező modelleket ellátták az új fejlesztésű High-Picture-Quality Master vezérlőelektronikával, amellyel a gyors mozgások megjelenítése válik tökéletesebbé.

A High-Picture-Quality Master vezérlőelektronika számos technológiát tartalmaz: A „Clear Double Speed” funkció érzékeli a mozgásokat a megjelenített képen; az aktív kontraszt automatikusan a képernyőn látható képnek megfelelően állítja be a megfelelő kontrasztot és színárnyalatokat, valamint nagy pontossággal csökkenti a képzajt; és a továbbfejlesztett „Smooth Image Quality” funkciót is beépítették.

A D széria képes csatlakozni az online videó- és tartalomszolgáltatókhoz, valamint lehetővé teszi a többcsatornás tévéadások és a video-on-demand fogadását. A felhasználók hozzáférhetnek az exkluzív AQUOS HD tartalmakhoz. Mindemellett a Sharp új fejlesztésű digitális 1-bit erősítője, és a hirtelen hangerőváltozásokat elsimító automatikus hangerő funkció gondoskodik arról, hogy az AQUOS televíziók tiszta és természetes hanggal szólaljanak meg.

A készülékek fekete, fehér és vörös színű kávával is kaphatók.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd