Connect with us

technokrata

Új, energiatakarékos LCD televíziók a Sharptól

Smart home

Új, energiatakarékos LCD televíziók a Sharptól

Nincs többé üvöltő reklám – hirtelen hangerőváltozásokat elsimító automatikus hangerő funkcióval látták el az AQUOS sorozat új tagjait.

A Sharp rövidesen piacra dobja Japánban az AQUOS LCD televíziók D sorozatának tíz új modelljét. Amellett, hogy a készülékek a piacon kapható legenergiatakarékosabb televíziók közé tartoznak, az 52, 46, 40 és 32 hüvelykes képátlóval rendelkező modelleket ellátták az új fejlesztésű High-Picture-Quality Master vezérlőelektronikával, amellyel a gyors mozgások megjelenítése válik tökéletesebbé.

A High-Picture-Quality Master vezérlőelektronika számos technológiát tartalmaz: A „Clear Double Speed” funkció érzékeli a mozgásokat a megjelenített képen; az aktív kontraszt automatikusan a képernyőn látható képnek megfelelően állítja be a megfelelő kontrasztot és színárnyalatokat, valamint nagy pontossággal csökkenti a képzajt; és a továbbfejlesztett „Smooth Image Quality” funkciót is beépítették.

A D széria képes csatlakozni az online videó- és tartalomszolgáltatókhoz, valamint lehetővé teszi a többcsatornás tévéadások és a video-on-demand fogadását. A felhasználók hozzáférhetnek az exkluzív AQUOS HD tartalmakhoz. Mindemellett a Sharp új fejlesztésű digitális 1-bit erősítője, és a hirtelen hangerőváltozásokat elsimító automatikus hangerő funkció gondoskodik arról, hogy az AQUOS televíziók tiszta és természetes hanggal szólaljanak meg.

A készülékek fekete, fehér és vörös színű kávával is kaphatók.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek