Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hokizás a nappaliban

Smart home

Hokizás a nappaliban

Minden korábbinál élethűbb mozdulatok.

Az EA SPORTS legfrissebb újítása belső nézetben teszi átélhetővé a jégkorong-játék minden izgalmát az NHL 10-ben, hogy a játékosok megtapasztalhassák a valódi NHL mérkőzések kemény fizikai próbatételeit és érzelmi intenzitását a Stanley-kupa megszerzéséért folyó elszánt és látványos küzdelemben. A legfrissebb rész eddig soha nem látott mértékben adja vissza a játék keménységét és a rájátszások érzelmileg felfokozott hangulatát mind a jégen, mind a lelátókon. Emellett kétszáznál is több apró finomítással és fejlesztéssel teszi még szórakoztatóbbá a játékmenetet.

A palánkot is játékba vonó új fizikaprogramozást kihasználva a játékosok a testükkel védelmezhetik a korongot a pálya szélénél, hogy a megfelelő pillanatban lábbal továbbíthassák a csapattársuknak. A robusztusabb, erősebb játékosok a palánkhoz szoríthatják az ellenfeleiket, miközben a fanatikus szurkolók dörömbölnek az üvegen, csakúgy, mint a való életben. A játékosok elfáradnak, elhibázzák a passzokat és igyekeznek elkerülni az ütközéseket a folyamatos fizikai nyomás alatt. „Inspiráld a csapattársaidat, lelkesítsd a szurkolókat és változtasd meg a játék lendületét dulakodások provokálásával, egy kis színészkedéssel és némi kakaskodással – mindezt persze csak azután, hogy a bíró megfújta a sípját!” – bíztatja az EA a leendő játékosokat.

A játékosok ellőhetik a korongot egyetlen érintéssel, gólt szerezhetnek térdelve, levehetik a szálló korongokat, illetve a lábukat felemelve kapura lövést színlelhetnek. Az új, 360°-os precíziós passzolási mechanizmusnak köszönhetően a felhasználó uralhatja az átadások irányát és sebességét, így lepattanó passzokat adhat, illetve beadhatja a korongot a nyílt térre, hogy a társai rákorcsolyázhassanak. Mindezt megkoronázandó, a vadonatúj, interaktív közönség életre kelti a rájátszások érzelmi intenzitását: a szurkolók a törülközőiket lengetik, dörömbölnek az üvegen, illetve reagálnak a pálya jegén zajló akciókra.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés