Connect with us

technokrata

Hokizás a nappaliban

Smart home

Hokizás a nappaliban

Minden korábbinál élethűbb mozdulatok.

Az EA SPORTS legfrissebb újítása belső nézetben teszi átélhetővé a jégkorong-játék minden izgalmát az NHL 10-ben, hogy a játékosok megtapasztalhassák a valódi NHL mérkőzések kemény fizikai próbatételeit és érzelmi intenzitását a Stanley-kupa megszerzéséért folyó elszánt és látványos küzdelemben. A legfrissebb rész eddig soha nem látott mértékben adja vissza a játék keménységét és a rájátszások érzelmileg felfokozott hangulatát mind a jégen, mind a lelátókon. Emellett kétszáznál is több apró finomítással és fejlesztéssel teszi még szórakoztatóbbá a játékmenetet.

A palánkot is játékba vonó új fizikaprogramozást kihasználva a játékosok a testükkel védelmezhetik a korongot a pálya szélénél, hogy a megfelelő pillanatban lábbal továbbíthassák a csapattársuknak. A robusztusabb, erősebb játékosok a palánkhoz szoríthatják az ellenfeleiket, miközben a fanatikus szurkolók dörömbölnek az üvegen, csakúgy, mint a való életben. A játékosok elfáradnak, elhibázzák a passzokat és igyekeznek elkerülni az ütközéseket a folyamatos fizikai nyomás alatt. „Inspiráld a csapattársaidat, lelkesítsd a szurkolókat és változtasd meg a játék lendületét dulakodások provokálásával, egy kis színészkedéssel és némi kakaskodással – mindezt persze csak azután, hogy a bíró megfújta a sípját!” – bíztatja az EA a leendő játékosokat.

A játékosok ellőhetik a korongot egyetlen érintéssel, gólt szerezhetnek térdelve, levehetik a szálló korongokat, illetve a lábukat felemelve kapura lövést színlelhetnek. Az új, 360°-os precíziós passzolási mechanizmusnak köszönhetően a felhasználó uralhatja az átadások irányát és sebességét, így lepattanó passzokat adhat, illetve beadhatja a korongot a nyílt térre, hogy a társai rákorcsolyázhassanak. Mindezt megkoronázandó, a vadonatúj, interaktív közönség életre kelti a rájátszások érzelmi intenzitását: a szurkolók a törülközőiket lengetik, dörömbölnek az üvegen, illetve reagálnak a pálya jegén zajló akciókra.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd