Connect with us

technokrata

Hokizás a nappaliban

Smart home

Hokizás a nappaliban

Minden korábbinál élethűbb mozdulatok.

Az EA SPORTS legfrissebb újítása belső nézetben teszi átélhetővé a jégkorong-játék minden izgalmát az NHL 10-ben, hogy a játékosok megtapasztalhassák a valódi NHL mérkőzések kemény fizikai próbatételeit és érzelmi intenzitását a Stanley-kupa megszerzéséért folyó elszánt és látványos küzdelemben. A legfrissebb rész eddig soha nem látott mértékben adja vissza a játék keménységét és a rájátszások érzelmileg felfokozott hangulatát mind a jégen, mind a lelátókon. Emellett kétszáznál is több apró finomítással és fejlesztéssel teszi még szórakoztatóbbá a játékmenetet.

A palánkot is játékba vonó új fizikaprogramozást kihasználva a játékosok a testükkel védelmezhetik a korongot a pálya szélénél, hogy a megfelelő pillanatban lábbal továbbíthassák a csapattársuknak. A robusztusabb, erősebb játékosok a palánkhoz szoríthatják az ellenfeleiket, miközben a fanatikus szurkolók dörömbölnek az üvegen, csakúgy, mint a való életben. A játékosok elfáradnak, elhibázzák a passzokat és igyekeznek elkerülni az ütközéseket a folyamatos fizikai nyomás alatt. „Inspiráld a csapattársaidat, lelkesítsd a szurkolókat és változtasd meg a játék lendületét dulakodások provokálásával, egy kis színészkedéssel és némi kakaskodással – mindezt persze csak azután, hogy a bíró megfújta a sípját!” – bíztatja az EA a leendő játékosokat.

A játékosok ellőhetik a korongot egyetlen érintéssel, gólt szerezhetnek térdelve, levehetik a szálló korongokat, illetve a lábukat felemelve kapura lövést színlelhetnek. Az új, 360°-os precíziós passzolási mechanizmusnak köszönhetően a felhasználó uralhatja az átadások irányát és sebességét, így lepattanó passzokat adhat, illetve beadhatja a korongot a nyílt térre, hogy a társai rákorcsolyázhassanak. Mindezt megkoronázandó, a vadonatúj, interaktív közönség életre kelti a rájátszások érzelmi intenzitását: a szurkolók a törülközőiket lengetik, dörömbölnek az üvegen, illetve reagálnak a pálya jegén zajló akciókra.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek