Connect with us

technokrata

Nem lesz Duke Nukem Forever

Smart home

Nem lesz Duke Nukem Forever

A fejlesztő bedobja a törölközőt.

Hosszú évek óta vezeti az FPS játékok történelmébe magát belevéső Duke Nukem negyedik, el sosem készült (Duke Nukem Forever – DNF) része a Wired magazin vaporware listáját. Könnyen lehet azonban, hogy többé nem fog szerepelni rajta – és nem azért, mert megjelenik. Sőt, pont az ellenkezője látszik most megtörténni: a legendás, szivarozó, káromkodó, idegen lényeket gyilkoló, napszemüveges „hős” újabb kalandjait soha nem játszhatjuk.

Mi történt? A Game On magazin kapott egy e-mailt a Deep Silver és az Apogee Entertainment (más néven a 3D Realms) fejlesztők közötti levelezésről, melyben az állt, hogy a két fejlesztő nem érintett a 3D Realms-nél kialakult szituációban; illetve hogy a Duke Nukem Trilógia fejlesztése a tervek szerint halad. Mivel egyelőre nincsen részletes információ, nem tudni, hogy ez pontosan mit jelent, de valószínű: a régi Duke Nukem játékok portolását és a DNF fejlesztésének feladását. Azt azonban az elmúlt órákban Joe Siegler, a 3D Realms webmestere hivatalosan is elismerte, hogy leállították a 3D Realms website-ját, ami nem nevezettő jó jelnek.

Az 1987-ben alapított játékstúdió valószínűleg pénzhiány miatt húzhatja le a rolót. Emiatt pedig az eredetileg 1997-ben bejelentett DNF valószínűleg sosem készülhet el – legalábbis az eredeti fejlesztők kezei által nem.

Akit érdekel a Duke Nukem Forever történelme, ide kattintson.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd