Connect with us

Teszt: minőségi Golla tokok minden mennyiségben

goll-01

egyéb kütyük

Teszt: minőségi Golla tokok minden mennyiségben

A Gigatel által forgalmazott Golla termékek nem csak praktikusak, hanem még szemrevalók is egyben, és az áruk sem vészes.

A szivárvány szinte minden színében kaphatóak a Golla Mobile Bag névre keresztelt mobiltelefon tartók, melyeket ráadásul divatos minták díszítenek és alapanyaguk is minden esetben eltérő, így például akar farmerszövet is lehet. A korrekt rögzítésről egy méretes karabiner gondoskodik, melyhez még egy hosszú hordszíj is jár. A mobilunkat felül kell becsúsztatni, a hátsó cipzáras részbe pedig egy kis pénzt, vagy egyéb apróságokat is el lehet rejteni.

A puha, de mégis ellenálló borítást kapott Golla Digi Baghez is jár karabiner és hordszíj, de hátsó cipzáras fakk nincs ezen a modellen, melyet egyébként kifejezetten ultra-kompakt digitális fényképezőgépekhez fejlesztett ki a gyártó.

Végül, de korántsem utolsó sorban szólnunk kell még a Golla Music Bagről. Ez a tépőzáras kialakítású, elsősorban hordozható digitális zenelejátszókhoz szánt, de mobilokhoz és fényképezőgépekhez is használható tok belül két elszeparált rekesszel rendelkezik és a hátsó részén is találunk egy kis cipzáras tárolórészt.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő