Connect with us

technokrata

Teszt: Jabra SP200 autós kihangosító

jabrasp200-01

egyéb kütyük

Teszt: Jabra SP200 autós kihangosító

A Gigateltől megkaptuk a Jabra egyik legfrissebb termékét.

Ez az újdonság nem más, mint a Jabra SP200 névre keresztelt autós kihangosító szett. A készülék üzembehelyezése gyerekjáték egyszerűségű: a kicsomagolást követően egyszerűen megfogjuk a berendezést, és a hátán elhelyezett nagyméretű rögzítőfül segítségével felapplikájuk autónk lehajtható napellenzőjére. Ezt követően össze kell párosítani a Jabra SP200-at és a mobiltelefonunkat, természetesen Bluetooth-on (2.0) keresztül, és amint létrejött a kapcsolat, máris használatba vehető a kihangosító.

Az elegáns megjelenésű, lapos-ovális kialakítású Jabra SP200 vezető felé néző részén egy hatalmas, recés tekerőgomb teljesít szolgálatot, alul pedig egy 3 centiméteres híváskezelőgomb és egy LED jelzőfény kapott helyet. Baloldalt keresendő a bekapcsoló csúszkagomb, jobboldalt pedig egy microUSB csatlakozó aljzatot találunk.

A fejlett zajszűrő megoldással felvértezett készülék egy feltöltéssel akár 23 napon keresztül használható, illetve mintegy 10 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra, az alapcsomagban pedig autós töltőt is találunk (a hálózati töltő opcionális kiegészítő). A 124x56x24 milliméter méretű Jabra SP200 mindössze 84 gramm tömegű, vagyis kicsit nagyobb és nehezebb, mint a többek közt FM transzmittert is tartalmazó nagytesó, a Jabra SP700.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák