Connect with us

technokrata

Centi vastag, mégis kényelmes egér

Smart home

Centi vastag, mégis kényelmes egér

Az Icon7 Twister Evolution egy mozdulattal egérré alakítható; egy másikkal pedig lézeres mutatóeszközt tartunk a kezünkben.

A Twister Evolution vezeték nélküli egér az iF versenyen, Hannoverben debütált. Rendelkezik az Icon7 által szabadalmazott Twister tulajdonsággal, melynek köszönhetően a szépen ívelt egér egy laza mozdulattal teljesen síkká csavarintható, így bármilyen zsebben könnyedén hordozható. Az eszköz bármiféle driver telepítése nélkül azonnal használatba vehető prezentációk megtartásához, teljesen kompatibilis a Microsoft Office PowerPoint szoftverével. Előadásainkat a beépített lézermutatónak köszönhetően még élvezhetőbbé varázsolhatjuk.

A hagyományos görgetőt egy a notebook érintőpanelhez hasonló ún. FlyThrough érintés érzékeny görgető helyettesíti, melynek segítségével a leghosszabb dokumentumot is egy határozott mozdulattal másodpercek alatt végiggördíthetünk, majd egy újabb érintéssel a görgetést ott állítjuk meg, ahol akarjuk. A PowerTag funkciónak köszönhetően pedig a 4 az 1-ben eszközt az ultra mikro USB vevőjén keresztül könnyedén a noteszgépünkhöz rögzíthetjük, mialatt az eszköz akkumulátorát újratöltjük.

Ezt a funkcióját a tegnap tartott Icon7 sajtótájékoztatón Dósa László, a cég hazai képviseletének country sales managere is bemutatta. A látottak szerint az egér mikro USB vevőjére csatlakoztatva stabilan rögzített marad: még egy erősebb rázás esetén sem válik le a számítógépről. És mivel mindössze egy centiméter vastag, nem okoz gondot a noteszgép hordtáskájába rakni, így bárhova magunkkal vihetjük.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp