Connect with us

technokrata

CD/DVD-írás korlátok nélkül

Smart home

CD/DVD-írás korlátok nélkül

Ingyenes felhasználást nyújt a BurnAware szoftver.

Az optikai lemezek adattal való megtöltésére az egyik legismertebb alkalmazás a Nero. A német fejlesztésű program azonban az elmúlt 1-2 évben hihetetlen mennyiségű egyéb funkciót kapott, amire a legtöbb felhasználónak többnyire nincs is szüksége. Nem csoda, hogy a több száz megabyte-os méret sokakat elrettent az alkalmazás beszerzésétől, és ezért más alternatívák után néznek.

Ezek egyike a nemrég megújult BurnAware Free Edition (letöltés itt). A program mindenre képes, amire a hétköznapi CD/DVD-írás közben szükség lehet. Mindkét médiaformátum összes változatát kezeli, sőt, még a Blu-ray korongokkal is megbirkózik. Képes képek (image) készítésére és kiírására, támogatja a többmenetes (multi-session) égetést, ráadásul kezelői felületén könnyű kiigazodni. Teljes mértékben ingyenes (freeware), nem tartalmaz semmilyen reklámot, sem kémprogramot.

A legújabb, 2.3.3 változat letölthető gyors Download szerverünkről. Ebben javításra került a bootlemezek és a lemezképek kezelésével kapcsolatos hiba, illetve a program immár automatikusan rejtettre állítja azoknak a file-oknak és mappáknak az attribútumait, ha a forrás is rejtett.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom