Connect with us

Hirdetés

technokrata

Need for Speed Shift

Smart home

Need for Speed Shift

Kiderült az autóverseny játék pontos megjelenési dátuma.

A játék valószerű vezetési élményt kínál a világ legismertebb versenypályáin; a sorozat történetének eddigi legtöbb nagyteljesítményű versenygépe szerepel majd – a Pagani Zondától kezdve, a Porsche 911 GT2-n keresztül, a Lotus Elise-ig minden nagy név megtalálható lesz benne.

A játékosok a sofőr szemszögéből élhetik át mindazt, ami egy versenygép zajos és szűkös pilótafülkéjében történik; a testet mozgató gravitációs erők, az élethű grafika és az új, brutális ütközés mechanika mind-mind az átélés érzetét szolgálják. A Need for Speed Shift pontos, fizikai modellre épülő vezetési rendszert kínál, amely lehetővé teszi, hogy minden ütközés, de az útfelület vagy a tapadás legapróbb változása is élményt jelentsen.

A Need for Speed Shiftet a Slightly Mad Studios a Black Box és Patrick Soderlund közreműködésével fejleszti. A Slightly Mad Studios fejlesztői és játéktervezői között olyan játékok közreműködői találhatók, mint a GT Legends és a GTR 2. A játék PSP változatát az EA Bright Light stúdiója készíti.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Need for Speed Shift autóverseny-szimuláció 2009. szeptember 17-én érkezik meg az európai boltok polcaira, PS3, Xbox 360, PC és PSP platformokon.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés