Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan néz ki egy BMW számítógépház?

Smart home

Hogyan néz ki egy BMW számítógépház?

„Level 10” – főleg játékosoknak.

A BMW csoport leányvállalata a BMW DesignworksUSA jachtok, mozdonyok, repülőgépek és lifestyle termékek tervezése után egy meghökkentő PC házat mutatott be márciusban. A bemutatkozott periféria a „Level 10” nevet kapta, amit a designműhely a Thermaltake high-end számítógépgyártóval együttesen fejlesztett ki.

A koncepció megtervezésénél fontos szerepet kapott a jövőbe mutató design és funkcionalitás ideális kombinációja. A belső perifériák számára külön rekeszek állnak a felhasználók rendelkezésére, amihez a modern építészetből és a számítógépes játékkultúrából merítettek ihletek a készítők. Ez a felépítés újfajta megoldást kínál az alkatrészek hűtésének hatékonyabbá tételéhez.

A Cebiten bemutatkozott, főleg játékosoknak szánt újdonság olyan részleteket rejt magában, mint az USB-s bekapcsoló gomb, amely nem csupán elindítja a számítógépet, hanem információk tárolására is alkalmas, a házon elhelyezett fogók pedig megkönnyítik a gép szállítását, ami igen fontos szempont a bajnokságokra járó játékosok számára.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés