Connect with us

technokrata

Teszt: Jabra BT530 – a zajgyilkos headset

egyéb kütyük

Teszt: Jabra BT530 – a zajgyilkos headset

A Gigatel ezúttal egy Jabra terméket küldött kipróbálásra szerkesztőségünkbe.

Az igényes csomagolásba bújtatott Jabra BT530 nem más, mint egy a legújabb technológiai megoldásokkal felvértezett, igen csak tetszetős mobil headset. Ez az első olyan headset, melynek szerves részét képezi az úgynevezett Noise Blackout technológia.

A fejlesztők ezúttal két mikrofont és egy fejlett DSP chipet vetettek be annak érdekében, hogy a zavaró zajokat teljesen ki lehessen szűrni, illetve, hogy az emberi beszédhang a lehető legjobb minőségű lehessen. Az automata hangerőállításra is képes készülék Audio Shock Protection megoldása megóvja fülünket az esetlegesen túl nagy hangerőtől.

A Jabra BT530 az alsó élén elhelyezett csúszkagombbal kapcsolható be, párosítási procedúrája pedig gyerekjáték egyszerűségű. A fülbe dugva, illetve fülre akasztva is viselhető készülék Bluetooth 2.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a telefonunkkal.

A 48x18x12,5 milliméter méretű és alig 10 gramm tömegű headset egy feltöltéssel maximum 5,5 órás beszélgetési időt, illetve 250 órás készenlétet képes biztosítani. A LED visszajelző fénnyel felvértezett és számos különböző méretű füldugóval együtt szállított Jabra BT530 integrált akkumulátora microUSB interfészen keresztül tölthető.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom