Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egér izzadó kezűeknek

Smart home

Egér izzadó kezűeknek

Magába szívja a nem kívánt nedvességet a Z500.

A Z500 Laser Gaming Mouse névre hallgató egeret speciális tulajdonságokkal látták el, például a LaserStream névre hallgató lézertechnológiával. A profi játékosok számára oly fontos DPI kezeléshez nem kell egy külön programot nyitva tartani, hiszen az 5 sebességű 800/1200/1600/2000/3200 DPI váltó azonnal hozzáférhető az egér tetején. Az egér USB kapcsolaton keresztül az 1000 Hz / 1 ezredmásodperc válaszidőre képes.

Az egér tökéletesen illeszkedik kezünkbe, sőt egy sportszergyártó cég által is használt speciális szövetborítással látták el azt, mely nemcsak, hogy lélegzik és magába szívja az izzadságot, de mosható és cserélhető is. Ehhez a dobozban találunk egy műanyag csereborítást is.

A zökkenőmentes egérmozgatásról a Z500 esetében is tefontalpak (PTFE) gondoskodnak. A csomagolásban plusz négy talp is található. Az Icon7 Z500 lézeres egér 7 programozható gombbal rendelkezik, melyekhez a csomagolásban található CD-ről telepíthető iConfig szoftver segítségével rendelhetünk tetszésünknek megfelelő funkciókat vagy akár le is tilthatunk egy-egy gombot, a játékos preferenciájának megfelelően.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés