Connect with us

technokrata

A játékosok G-pontja: itt a Logitech G13

Smart home

A játékosok G-pontja: itt a Logitech G13

A Logitech ezúttal egy játékőrülteknek szánt új termékkel rukkolt elő.

A Logitech G13 Advanced Gameboard formája természetes kéztartást biztosít, beépített memóriája és háttérvilágítása a játékosok számára ideális. Amikor az ember túszokat szabadít ki, vagy céhet alapít, esetleg épp a világot menti meg, akkor az hiányzik a legkevésbé, hogy elfáradjon az ujja vagy véletlenül rossz gombot üssön le.

A Logitech ma bemutatta a Logitech G13 Gameboardot, egy játékosoknak szánt hibrid billentyűzetet, ami jól kiegészíti meglévő Logitech egerünket és billentyűzetünket. A G13 kényelme és irányíthatósága mindenféle játékban előnyt jelent, legyen a számítógépünk akár Mac, vagy PC.

A spéci billentyűzet természetesen illeszkedik az ember keze és ujjai alá. A sima felületű, konkáv, középső sori gombokat tapintásuk alapján is könnyen meg lehet különböztetni. A háromféle játék-üzemmóddal, a 25 programozható billentyűvel és a programozható analóg botkormánnyal a G13 billentyűzet összesen 87 különböző módját kínálja a játékok vezérlésének (ehhez a tartozék szoftver telepítése szükséges). A kedvenc játékainkhoz egyéni billentyű-kiosztásokat rendelhetünk, és makróparancsokat vehetünk fel akár menet közben, a játék megállítása nélkül is.

A 160×43 képpontos GamePanel kijelző élőben mutatja a játék adatait, a rendszer állapotát, vagy akár más játékosok üzeneteit, ami további helyzeti előnyhöz juttathat a küzdelemben. A G13 billentyűzet megfelelő gombjait háttérvilágításuknak köszönhetően még gyér világításnál vagy teljes sötétségben is könnyű megtalálni. A megvilágítás színe több száz árnyalatból választható, így billentyűzetünk mindig saját ízlésünknek, vagy hangulatunknak megfelelő fényben tündökölhet.

A laptopon játszóknak különösen jól jön a G13 beépített memóriája. Ebben akár 5 különböző, bármikor előkereshető felhasználói profilt lehet eltárolni, amiket így könnyen magunkkal vihetünk a következő LAN partira. A G13 sok népszerű játékhoz előre beállított profilokat tartalmaz. Ilyen például a World of Warcraft: Burning Crusade, a Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, vagy a Call of Duty 4: Modern Warfare. Masszív felépítésével és jól elhelyezett talpaival a G13 billentyűzet játék közben sosem csúszik el, és biztosan kitart mellettünk egészen a győzelemig.

A Logitech G13 forgalmazása decemberben kezdődik meg, a termék ajánlott fogyasztói ára 89 euró, vagyis átszámítva mintegy 23 ezer forint.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle