Connect with us

Hirdetés

technokrata

A játékosok G-pontja: itt a Logitech G13

Smart home

A játékosok G-pontja: itt a Logitech G13

A Logitech ezúttal egy játékőrülteknek szánt új termékkel rukkolt elő.

A Logitech G13 Advanced Gameboard formája természetes kéztartást biztosít, beépített memóriája és háttérvilágítása a játékosok számára ideális. Amikor az ember túszokat szabadít ki, vagy céhet alapít, esetleg épp a világot menti meg, akkor az hiányzik a legkevésbé, hogy elfáradjon az ujja vagy véletlenül rossz gombot üssön le.

A Logitech ma bemutatta a Logitech G13 Gameboardot, egy játékosoknak szánt hibrid billentyűzetet, ami jól kiegészíti meglévő Logitech egerünket és billentyűzetünket. A G13 kényelme és irányíthatósága mindenféle játékban előnyt jelent, legyen a számítógépünk akár Mac, vagy PC.

A spéci billentyűzet természetesen illeszkedik az ember keze és ujjai alá. A sima felületű, konkáv, középső sori gombokat tapintásuk alapján is könnyen meg lehet különböztetni. A háromféle játék-üzemmóddal, a 25 programozható billentyűvel és a programozható analóg botkormánnyal a G13 billentyűzet összesen 87 különböző módját kínálja a játékok vezérlésének (ehhez a tartozék szoftver telepítése szükséges). A kedvenc játékainkhoz egyéni billentyű-kiosztásokat rendelhetünk, és makróparancsokat vehetünk fel akár menet közben, a játék megállítása nélkül is.

A 160×43 képpontos GamePanel kijelző élőben mutatja a játék adatait, a rendszer állapotát, vagy akár más játékosok üzeneteit, ami további helyzeti előnyhöz juttathat a küzdelemben. A G13 billentyűzet megfelelő gombjait háttérvilágításuknak köszönhetően még gyér világításnál vagy teljes sötétségben is könnyű megtalálni. A megvilágítás színe több száz árnyalatból választható, így billentyűzetünk mindig saját ízlésünknek, vagy hangulatunknak megfelelő fényben tündökölhet.

A laptopon játszóknak különösen jól jön a G13 beépített memóriája. Ebben akár 5 különböző, bármikor előkereshető felhasználói profilt lehet eltárolni, amiket így könnyen magunkkal vihetünk a következő LAN partira. A G13 sok népszerű játékhoz előre beállított profilokat tartalmaz. Ilyen például a World of Warcraft: Burning Crusade, a Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, vagy a Call of Duty 4: Modern Warfare. Masszív felépítésével és jól elhelyezett talpaival a G13 billentyűzet játék közben sosem csúszik el, és biztosan kitart mellettünk egészen a győzelemig.

A Logitech G13 forgalmazása decemberben kezdődik meg, a termék ajánlott fogyasztói ára 89 euró, vagyis átszámítva mintegy 23 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés