Connect with us

technokrata

Nagyfelbontású élvezet

Smart home

Nagyfelbontású élvezet

Sikeresen kiküszöbölték a 16:10 arányú képernyőkön lévő zavaró fekete csíkokat.

Ahogyan az 1080p villámgyorsan válik a tartalommegjelenítés új szabványává – a TV programok, filmek, videojátékok és internet területén – a fogyasztók is mindinkább úgy fognak az igazán jó, és nagyfelbontású monitorok felé fordulni – főként amelyeket a teljes digitális életstílus átélésére terveztek és így alkalmasak a hagyományos családi televíziózásra éppúgy, mint a minőségi szolgáltatás és kiváló multimédiás képesség révén az élet mindennapi területeire is: hálószobába, dolgozószobába, irodába, tanuláshoz és szórakozáshoz. A nagyfelbontású képanyagok 100%-os, pontra megegyező megjelenítésével a BenQ új 16:9 méretarányú nagyképernyői hibátlanul – azaz torzítás, elmosódás és átméretezés nélkül – adják vissza az 1080p-s tartalmat, például a Blu-ray filmeket, a PS3 és Wii formátumú videojátékokat. A képfelület hasonlóképpen optimális kialakítású lett, mert kiküszöbölték a 16:10 arányú képernyőkön lévő zavaró fekete csíkokat.

A M2200HD modell spontán élménnyé teszi az internetes csevegést a 2.0M webkamera, a beépített hangszórók és a mikrofon segítségével. Az időtálló HDMI 1.3 és DVI-D ( HDCP-vel) könnyűvé teszi a HD játékkonzolokhoz, Blu-ray lejátszókhoz és a set-top-boxhoz való csatlakozást. A videojátékok és a filmek szerelmeseit fülhallgató dugasz, D-Sub és hibátlan képminőség kényezteti a gyors 2ms válaszidőnek, illetve az AMA technológiának köszönhetően. A cég a saját fejlesztésének számító Senseye+Photo Human Vision Technology (emberi látást utánzó technológia) révén, mely egy digitális képminőségjavító optikai szerkezet, tovább finomítja a képek mélységét, tisztaságát és vezérli az öt előre beállítható üzemmódot: a Normál, Dinamikus, Fénykép, Film és sRGB módot.

A sötét részletek megjelenítését a 10.000:1 dinamikus kontrasztarány biztosítja, amely automatikusan beállítja a kijelző háttér-megvilágítását és ezzel egyben optimalizálja is a megvilágítás szintjét, minden helyszínen.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom