Connect with us

technokrata

Melyik GPS navigáció a legnépszerűbb?

Smart home

Melyik GPS navigáció a legnépszerűbb?

A Mio piacvezető Közép- és Kelet-Európában.

A Canalys 2008-as harmadik negyedéves jelentése alapján, a Mio magasan vezet a GPS navigációs rendszerek piacán a közép- és kelet európai régióban. A legfrissebb Canalys jelentés szerint a Mio Technology a legnagyobb hardverkereskedő a közép- és kelet-európai GPS piacon.

A harmadik negyedévet a cég több mint 33 százalékos piaci részesedéssel zárta, biztosítva ezzel vezető pozícióját Közép- és Kelet-Európában. Ebben a régióban, 71 százalékot meghaladó piaci részesedésével a Mio Technology ugyancsak megtartotta vezető helyét a PDA-k (Personal Digital Assistants) piacán is.

˝A 33%-ot meghaladó piacrésszel a Mio márka 2008 harmadik negyedévében ismét bizonyított a régió versenyképes piacán. A felhasználóknak nyújtott minőségi szolgáltatások – ingyenes térképfrissítés, modern technológiára épülő telefonos ügyfélszolgálat, megbízható helyi térképek és új felhasználóbarát szoftverek – hosszú távon megtérülnek. Mostanság a felhasználók valóban igényesek, és a minőséget, a neves márkájú termékeket preferálják˝ – mondja Anna Janas, a Mio Technology közép- és kelet európai szenior márka menedzsere.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle