Connect with us

technokrata

Minden célnak megfelelő örömszerző

Smart home

Minden célnak megfelelő örömszerző

Példás szín, kontraszt és élesség.

A BenQ bemutatta DLP kivetítő sorozatának legújabb tagját, a 3500 lumenes MP724-et. A kiváló színt, kontrasztot és borotvaéles képminőséget a világítás, a 2800:1 kontraszt arány, a teljesen digitális DLP és a BrilliantColor technológiák támogatják. Az alkalmazhatóság széleskörű és változatos, a teljesen sötét előadóteremtől a kivilágított múzeumig bárhol használható. Számos okos kényelmi megoldást tartalmaz, mint a 3W-os beépített hangszóró, több eszközös audiotámogatás, HDMI 1.3, HDTV 1080p kompatibilitás sRGB mód, biztonsági funkciók és sok egyéb.

Az ultramagas fényerő és a felső kategóriás kontraszt arány teszik az MP724-et egy minden célra és minden helyszínhez megfelelő kivetítővé. A nagyméretű helyiségekhez, mint amilyenek az előadók, vagy a konferencia termek, az MP724 Digitális Fényfeldolgozó (Digital Light Processing, DLP) chipje biztosítja, hogy az adatorientált előadások mindig könnyen olvashatók maradjanak.

A gyermekbetegségek ki lettek küszöbölve, a színskála kiterjesztésre került és a színhőmérséklet könnyedén állítható a fényerő csökkenése nélkül. Gazdag csatlakozóválaszték biztosítja, hogy számtalan eszköz csatlakoztatható legyen: HDMI 1.3 és DVI-I (mindkettő HDCP-vel), D-Sub, S-Video, Kompozit, Stereo Mini-Jack, és RCA bemenetek. Egy jól kezelhető D-Sub kimenet további támogatást nyújt egy plusz kivetítő egység használatához, az USB csatlakozóhoz pedig egy távirányító egység csatlakoztatható. Egy teljes A/V élményhez, az MP724 beépített 3W-os hangszórója jobban felkelti a közönség figyelmét és kiegészíti az előadásokat. Ezen felül az okos távirányító egység nem csak a megszokott kivetítő funkciókat irányítja, hanem lehetővé teszi a felhasználó számára az összes, a kivetítőhöz csatlakoztatott hangeszköz hangerejének egyszerű állítását.

A hosszú élettartamú 3000 órás lámpa, a szűrőmentes kialakítás és a felülről hozzáférhető lámpa szerelőajtó minimálisra csökkenti a gondozási és karbantartási szükségletet. Az üzleti szakemberek valószínűleg úgyszintén hálásak lesznek az MP724 lenyűgöző bőrrel kombinált külsőjéért és a hajszálvonalas kezelőfelületéért.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom