Connect with us

technokrata

Minden adatunk egy ötcentesben

Smart home

Minden adatunk egy ötcentesben

Az amerikaiaknál egyre nagyobb divat, hogy leleményes módon rejtsék el adathordozóikat. Ez néha olyan jól sikerül, hogy ők maguk sem fogják megtalálni.

A Spy Coins nevű termékcsalád koncepciója igen egyszerű, nem feltűnő pénzérmékbe rejthetjük el SD-kártyánkat, így amolyan titkos ügynök módon csempészhetjük magunkkal féltett adatainkat. Adott egy teljesen valósághű ötcentes, amelyet kétfelé lehet pattintani, és pont elfér benne egy szabvány SD-kártya, amelyen manapság már rengeteg adatot vihetünk magunkkal. Kicsit tényleg olyan érzés ez, mint a kémfilmekben, ám szerintünk a legnagyobb baj az, hogy az ötcentes igen könnyen eltűnik a többi apró között a zsebben, márpedig nyilván ott kell tartani, ha valóban álcázni szeretnénk adatainkat.

Ezek után már csak az a vicces, ha véletlenül ezzel fizetünk a zöldségesnél, vagy az újságárusnál, nyilván sok értelme nincs az egésznek. Ha valaki azonban leküzdhetetlen vágyat érez arra, hogy memóriakártyát hordozzon amerikai pénzérmébe bújtatva, az megrendelheti ezen az oldalon, csupán 30 dollárt, vagyis 6500 forintot kell fizetnie érte. Egy ötcentesért ez elég jó üzlet…Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle