Connect with us

technokrata

Képnézegetés Disney módra

Smart home

Képnézegetés Disney módra

Ha egy digitális képkeret nem adja el magát, akkor eljött az idő az olyan ötletek kivitelezésére, amelynek segítségével könnyebb megfogni a vásárlót. Mickey egér például, ilyen ötletnek számít.

Értelemszerű, hogy ugyanazt a terméket még egyszer el lehet adni, ha az ember változtat egy kicsit a csomagoláson, esetleg valami olyan külsőséggel lepi meg a vásárlót, ami azonnal beindítja a birtoklási vágyat. Nincs ez másképp a klasszikus digitális képkeretek esetében sem, most éppen a Sega és a Disney közös gyermekében láthatjuk viszont a marketing előbb részletezett alapszabályát. A Mickey Mouse Digi-Pod néven futó képnézegető 43 fotó tárolására képes, USB-n keresztül frissíthető PC-ről, 1,5 colos LCD kijelzőjén pedig minden fotó elég remekül mutat.

Ehhez már nem is kellett más, csak egy aranyos keret, amely történetesen Mickey egér fejét mintázza. Lesz belőle női változat is, feketében, fehérben, rózsaszínben, valamint kék színekben kerül hamarosan a japán boltok polcaira. Ára 4935 jen, vagyis kb. 10 ezer forint lesz, Disney fanatikusoknak ez nyilván nem lesz tétel.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle