Connect with us

technokrata

Retro zenedoboz az igazi gyűjtőknek

Smart home

Retro zenedoboz az igazi gyűjtőknek

Ha már vagyunk olyan öregek, hogy van bakelit és kazetta gyűjteményünk, és már CD-lemezből is akad a polcokon pár darab, akkor a Teac új kombó-lejátszója ideális választás lehet Karácsonyra.

A Teac LP-R500 típusjelű készülék szerencsésen magába sűríti a XX. század összes jelentősebb hanghordozóját, így egyetlen dobozban keveredik a retro és a geek életérzés. Akad itt bakelit lejátszó, egy magnós egység, és persze egy CD-lejátszó/felvevő, amely azért is külön öröm, mert régi gyűjteményünket is akár házilag archiválhatjuk digitális formában is. Ha ez még nem lenne elég, egy FM rádió tuner is helyet kapott az egyébként nem túl méretes dobozban, így valóban kimerítettük a múlt század összes jelentősebb találmányát zenei téren. És hogy mibe fog ez nekünk kerülni?

Annyira egyébként nem is vészes a helyzet, ha azt nézzük, hogy minden generáció közös zenelejátszót kap a családban: a Teac legújabb üdvöskéje 69 ezer japán jen, vagyis 147 ezer forint ellenében kerülhet a polcunkra. Viszont többet nem lesz gondunk a kompatibilitással, akárhogy szeretjük hallgatni a zenét, mostantól menni fog.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle