Connect with us

technokrata

Újabb érintőképernyős remek

Smart home

Újabb érintőképernyős remek

Nincs több bonyolult, gombokkal és menükkel való bajlódás.

Az E1050 után bemutatta legújabb digitális fényképezőgépét, a 10 megapixel felbontású E1050t készülékét a BenQ. Az újabb érintőképernyős remek 3-szoros optikai zoom-mal és egy nagyméretű, 3 hüvelyk átmérőjű érintőképernyős kijelzővel van ellátva, melynek köszönhetően a felhasználók a képernyő érintésével készíthetnek fényképeket, a tárgy körülrajzolásával kinagyítják azt, és a képernyő végigsimításával vezérelhetik a videofelvételek lejátszását, vagy böngészhetnek a fényképek között.

Az „érintés a fényképezéshez” funkciónak köszönhetően a felhasználók az exponáló gomb megnyomása helyett az érintőképernyő egyszerű megérintésével készíthetnek fényképeket. Ez a funkció azt is lehetővé teszi számukra, hogy a mozgó tárgyakat nyomon kövessék és megörökítsék, amelyhez a képernyőn megjelenő fókuszkeretet kell áthúzni az ujjukkal a megfelelő helyre a kép azonnali elkészítéséhez. Ráadásul az E1050t készülék 12-szeres nagyítást végez a körülrajzolt területen, ezenkívül a képkivágási üzemmód használatával a kinagyított képet új képként lehet elmenteni.

Az E1050t készülék rázkódásmentességi gyorsgombja kristálytiszta akcióképek készítését teszi lehetővé, amelynek során egymást követő képernyőérintésekkel lehet kísérni a gyors felvételeket, a beépített vörösszem-eltávolítási funkció pedig lejátszás közben eltávolítja a nem látható vörösszem-hatást.

Az E1050t készülék az élesen fókuszál, élénk fényképek érdekében AF segédfényt, HD 16:9 üzemmódot, éjszakai módot és 29 felvételkészítési módot is kínál. Ilyen például az éjszakai üzemmód, amelynek segítségével gyengén megvilágított helyeken is kristálytiszta, bámulatos minőségű fényképeket lehet készíteni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek