Connect with us

technokrata

Tűzijátékkal kereshetjük meg az autónkat

Smart home

Tűzijátékkal kereshetjük meg az autónkat

Sikerült megint egy elképesztő koncepcióra bukkannunk, Mac Funamizu tervei szerint a jövőben ugyanis tűzijáték mutatná meg az utat autónkhoz egy tömött parkolóházban.

Mac Funamizu tervező koncepciója elég érdekes ahhoz, hogy beszámoljunk róla, ám túl őrült ötlet ahhoz, hogy lehessen belőle valami kézzel fogható termék is. A feltaláló szerint azonban a Fireworks Locator nevű kütyü teljesen piacképes. Gyakorlatilag egy riasztó-kiegészítőről van szó, amelynek célja, hogy az ember könnyen megtalálhassa autóját egy tömött parkolóházban, vagy új környezetben.

A szerkezet egy gombnyomásra holografikus tűzijátékot lőne fel az autó fölé, így annak tulajdonosa messziről is láthatná, hova is parkolta le négykerekűjét. A gond már csak az, hogy ha Fireworks Locator népszerűvé válik, egy hipermarket parkolójában az esti csúcsban augusztus 20-ai ünnepség kerekedik majd, miközben senki sem látja pontosan, melyik robbanás mutatja az utat az ő kocsijához. Ha ezt a problémát sikerül valahogy megoldani, akkor még lehet esélye ennek a találmánynak, de azért ne nagyon kezdjen el senki a Fireworks Locatorra gyűjteni.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom