Connect with us

technokrata

Szemkímélő, 26 colos monitor a Fujitsu-Siemens-től

Smart home

Szemkímélő, 26 colos monitor a Fujitsu-Siemens-től

Hatalmas kijelző, mégis keveset fogyaszt – már hazánkban is elérhető.

A Zöld IT filozófia jegyében készült új ECO monitor használaton kívül egyáltalán nem fogyaszt villamos áramot – mivel ilyenkor DC-átalakítója teljesen kikapcsol. Az Eco üzemmód alapértelmezett állapotban be van kapcsolva. A kijelző tápegysége tartalmaz egy PC által vezérelt kapcsolót. Amikor a monitor kikapcsol, ez a kapcsoló teljesen leválasztja az egységet az elektromos hálózatról. Amikor a PC újra kimeneti jelet küld a monitornak, egy kis elektromos impulzus visszaállítja a kijelző tápellátását. Ennek köszönhetően akár 50%-os energia-megtakarítás is elérhető üzem közben. A DisplayView AutoBright fényerő-szabályozó funkciója pedig automatikusan a fényviszonyokhoz igazítja a monitor 400 cd/m2-es fényerejét. Ezzel csökkenti a szem fáradását és akár további 30 százalékkal is csökkentheti az energiafogyasztást.

Alkalmazott IPS (In Plane Switching) paneltechnológiája révén támogatja a professzionális képfeldolgozást, a grafikus és multimédia alkalmazásokat és a CAD-animációt, de 1920×1200 pixeles felbontása miatt használható HD-minőségű filmek lejátszásához és játékok futtatásához is. 1000:1 kontrasztaránnyal, 400 cd/m2-es fényerővel, több mint 2 300 000 pixeles színreprodukálással rendelkezik. További jellemzője az alacsony, 5 ms-os válaszidő, és az ultraszéles, 178°/178° vízszintes és függőleges láthatósági szög, amelyek révén zavaró képernyőhatások nélkül jeleníti meg a képet. A HDMI interfész-támogatás multimédia-csatlakozást biztosít digitális set-top boxokhoz, játékkonzolokhoz, fotó- és videoeszközökhöz.

A Premium Line osztályú SCENICVIEW monitorok mindegyike továbbfejlesztett, ergonomikus talppal rendelkezik, amivel a felhasználók minden eddiginél szabadabban állíthatják be a monitor magasságát – akár az asztallappal közel egy szintben.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle