Connect with us

technokrata

iPhone-ból konzol

Smart home

iPhone-ból konzol

Egyre komolyabb címek, és egyre színvonalasabb játékok jelennek meg az Apple okostelefonjára, és a divathullám olyan kiegészítőket is világra segített, amelyekkel könnyebb lesz a játékfüggők élete.

Senki ne gondoljon ördögien high-tech dolgokra, a Marware nevű vállalt Game Grip nevet viselő telefontartója nem más, mint egy szilikonos „ágy” az iPhone-nak, amelynek segítségével könnyebben tudjuk tartani a készüléket játék közben. Az egész így olyan élmény lesz, mintha egy kontrollert fogna kezében az ember. Lássuk be, van értelme ennek, hiszen egy oldalra fordított iPhone-t tartani a kezünkben, miközben az érintőképernyőt használva irányítjuk a játékot – nos, ez többeknek okozott már kihívást.

A Game Grip semmi extra funkciót nem ad, csak kényelmes fogást, de mivel puha, szilikonos tartóról van szó, könnyedén hajlítgathatjuk az oldalakat, így akár fülhallgatóval is tudunk játszani, vagy tölthetjük a telefont használat közben. A Marware praktikus kiegészítője 50 dolláros (10 zer forintos) áron szerezhető be, akár a világhálón keresztül is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek