Connect with us

technokrata

Melyek a legmenőbb videojátékok most Magyarországon?

Smart home

Melyek a legmenőbb videojátékok most Magyarországon?

Nem csak megrögzött gamereknek!

Need For Speed, World Of Warcraft, The Sims, Warhammer, FIFA, Grand Theft Auto, Rally Trophy stb. – a játékok neveit ma már nem csak a megrögzött gamerek ismerik. A játékosok között pedig mindenkinek megvan a maga kedvence… De melyik játék volt a legkeresettebb a héten?

Az on- és offline kiskereskedelmi árusítók pontos eladásai alapján összeállított listák a résztvevők egybehangzó becslései szerint a teljes piac közel 80%-át lefedik, így a végeredmény meglehetősen pontos képet ad a hazai játékosok kedvenceiről. Az összesített eladási lista mellett különböző platformokra (PC, XBOX, többféle PlayStation, WII, stb.), illetve a különböző árfekvésű (teljes árú, olcsó sorozatok, legolcsóbb) termékekre is külön listák készülnek, így az érdeklődők nagyon pontos adatokhoz juthatnak hozzá arról, melyek a legmenőbb játékok a vevők körében.

Lássuk, hogy milyek a legnépszerűbbek:
Összesített versenyben az első helyre a múlt heti második, a World of WarCraft Prepaid Card kártyacsomagja került, míg az akkori listavezető, a FIFA 09 eggyel visszacsúszott. A harmadik helyen az újdonsült Dead Space áll. A teljes árú játékok kategóriában, a PC-k esetében az első két hely azonos az összesítettel, míg a sort a Sacred 2 követi. A PS2 platformon a legkedveltebb a FIFA 09, ez után jön a God Of War 2, a bronzérmes pedig az NBA Live 09 lett. Az X360 első három helyezettje a Fable 2, a FIFA 09, és a Dead Space. Ezzel szemben PS3-on a Dead Space vezet, ezt követi a FIFA 09 és a GT5 Prologue. A Wii-zők a Mario-t gyűrik leginkább, ezt követi a Need For Speed Prostreet, és a Resident Evil: The Umbrella Chronicles. Persze a The Sims-ről és a Spore-ról sem feledkezzünk meg, a ranglistán az előbbi a nyolcadik, míg az utóbbi a 11. helyre fért be.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák