Connect with us

Hirdetés

technokrata

Üzenőfal a modern családoknak

Smart home

Üzenőfal a modern családoknak

Rajzolva, cetlit hagyva, vagy inkább hangüzenet formájában üzenne szívesen szeretteinek? Most mindezt egyetlen ötletes szerkezet segítségével megteheti.

Az i.Sound (ez egy főleg iPod dokkok és konzolos kiegészítők terén mozgó vállalat) megalkotta a My Messenger Board nevű otthoni üzenőfalat, amelynek érdekessége, hogy több módszert egyesít egyetlen táblára. Van egy mágneses, törölhető tábla, amelyen megtapad a toll, így könnyen hagyhatunk emlékeztetőket családtagjainknak. Mellette a post-it cetlik kedvelőinek egy kis hirdetőfal található, amelyre ragaszthatunk, vagy ki is tűzhetünk apró üzeneteket.

Ha ez még nem lenne elég, hangüzenetet is rögzíthetünk a többfunkciós üzenőfalra, egy piros LED fénye jelzi majd szeretteinknek, hogy valamit mondani kívánunk nekik távollétünkben. Emellett már csak hab a tortán, hogy kulcstartók is találhatóak a My Messenger Board alján, így lesz igazán teljes a családi idill. Bár nem túl elegáns, az ötlet mindenképpen hasznos rohanó nagycsaládoknak, csupán az 50 dolláros, vagyis közel 10 ezer forintos egyszeri költséget kell valahogy kinyögni a konyhapénzből.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés