Connect with us

Hirdetés

technokrata

Retro sci-fi a számítógépasztalon

Smart home

Retro sci-fi a számítógépasztalon

Mindannyiunknak ismerősek lehetnek a hatvanas évek pittyegő-villogó masinái, amelyek az akkori sci-fi sorozatok díszleteibe épültek bele. Most az asztalunkon is megelevenedhet a múlt.

A 3-in-1 USB Speaker egy olyan hangszóró (mono, tehát ne a csúcsminőséget keressük benne), amelybe digitális ébresztőóra és 4 csatlakozós USB-port is került. A lényeg azonban nem is ezekben az opciókban rejlik, hanem maga a csomagolás az igazán egyedi. A szerkezet ugyanis leginkább az „azonosíthatatlan” jelzővel illethető, borzalmasan néz ki, oldalán pedig színes LED-ek teszik az élményt még érdekesebbé.

Mintha csak a hatvanas évek sci-fi sorozatainak egyik kellékét ásták volna elő. Négy AAA elemmel működik, és persze kis-jack csatlakozójának köszönhetően nem csak PC-vel, hanem iPod-dal, vagy más MP3-lejátszóval is kényelmesen összeköthető furcsa kis szerkezet ez. Mégis, a retro Star Trek dizájn érdekessé teszi, multifunkcionalitása pedig egyenesen vonzóvá varázsolja a 3-in-1 USB Speakert még a nagyobb tömegek számára is. És csak 18 dollárt, azaz 3500 forintot kell kifizetni érte.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés