Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ékszer és zene a Philips-től

Smart home

Ékszer és zene a Philips-től

Bordó és ezüst kristály, amelyből tökéletes hangminőségű zene szól, és még headset-ként is üzemel? A Philips nem bízza a véletlenre a dolgokat.

A vállalat nemrég mutatta be Philips GoGear LUXE Bluetooth hordozható zenelejátszóját, amely több szempontból is érdekes lehet. Először is 2.1-es Bluetooth kapcsolatra képes, így bármilyen (erre képes) mobiltelefonnal párosítható. Hívás esetén megállítja a zenét, és kijelzi a hívószámot vagy az azonosítót.

A felcsíptethető, elegáns ékszerre hajazó lejátszó egyébként önmagában is megállja a helyét: 2GB memóriát pakoltak bele ugyanis a Philipsnél, és az akku is 10 óra folyamatos zenelejátszást biztosít. Természetesen az FM rádió sem hiányozhat a kínálatból, a csillogó előlapon pedig egy egysoros LCD kijelző kapott helyet, amelyen az éppen sugárzott zene címét, vagy a bejövő hívás adatait láthatjuk.

Külön érdekesség a hangszórókban alkalmazott szabadalmaztatott FullSound hangzásjavító áramkör, amely a rosszabb tömörítésű zenei fájlokból is képes CD-minőségű hangzást konvertálni. A fülbe dugható zajszigetelővel ellátott fülesek pedig olyan hangerőre képesek, hogy még komolyabb külső zajok mellett is zavartalanul élvezhetjük kedvenc slágereinket. A Philips GoGear LUXE Bluetooth lejátszó novemberben jelenik meg, várhatóan 94 dolláros, vagyis 20 ezer forintos áron.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés