Connect with us

Hirdetés

technokrata

420 ezer MP3 egyetlen kis dobozban

Smart home

420 ezer MP3 egyetlen kis dobozban

Akár 400 DVD-film is felfér a Fujitsu Siemens Storagebird Duo 35-LR-jére.

Az otthoni felhasználók illetve kisvállalkozások számára kifejlesztett Storagebird Duo 35-LR két darab 3,5”-es SATA csatolófelületű winchestert tartalmaz egy zongoralakk fekete házban. A modell tárolókapacitása elérheti a két terabájtot is, ami elég akár 420 000 MP3 zenefájl vagy 400 DVD formátumú film tárolására. A modern tévékkel, médialejátszókkal akár a nappaliból is rácsatlakozhatunk otthoni hálózatunkra és kiválaszthatjuk, hogy mit akarunk nézni aznap este, mivel a készülék médiaszerverként is funkcionál. Az otthoni hálózatból kilépve – Ethernet port segítségével – pedig a világ másik végéből is elérhetjük a Storagebird Duo 35-LR-en tárolt fájljainkat.

A Storagebird Duo 35-LR, 500, 1000 1500 vagy 2000 gigabájtos méretben is megrendelhető. Az üzemeltetéséhez nem szükséges külön bekapcsolt állapotban lévő számítógép, önmagában álló szerverként is funkcionálhat, amit statikus vagy dinamikus IP címen is elérhetünk, a beépített Linux operációs rendszernek köszönhetően. Emellett támogatja az FTP a TCP/IP a HTTP/S az NTP a DHCP vagy az SMB/CIFS típusú hozzáférést is, a beépített gigabit LAN portnak köszönhetően.

Adatvesztés, vagy meghibásodás esetén az automatikus backup és tükrözési funkciók azonnal működésbe lépnek. Adataink biztonságáról a RAID funkciók gondoskodnak: mindamellett, hogy gyorssá teszik az adatok elérését, az esetleges meghibásodás esetén az adataink visszaállíthatóvá válnak. Beállítható hozzáférési szintekkel, kvótakezeléssel és csoportszintű kezeléssel teszi biztonságosabbá, átláthatóbbá a rendszert. Automatikus ventillátorvezérlőnek köszönhetően a Storagebird Duo 35-LR szinte zaj nélkül dolgozik, ha pedig a nagy igénybevétel esetén a HDD-k felmelegednének, a vezérlő automatikusan megemeli a ventillátorok fordulatszámát. Az automatikus riasztás küldő az általunk előre beállított eseményekről, rendellenességekről (hiba, csökkenő szabad kapacitás stb.) e-mailcímre értesítést küld.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés