Connect with us

Hirdetés

technokrata

USB rockerek, szevasztok!

Smart home

USB rockerek, szevasztok!

Soha véget nem érő dömping a furcsa és ötletes USB adattárolók piaca, mégsem lehet őket megunni. Most éppen a zenészeket vették célba.

A Disney Channel Camp Rock című műsora hazánkban egyelőre nem ismert, de a High Scool Musical sikeréhez fogható őrületről van szó, tehát feltehetően hallani fogunk még erről a címről. A tinédzsereket megszólító divathullám természetesen saját merchandising lavinát is elindított, amelynek egyik számunkra érdekes eleme a gitár alakú USB-s adattároló lett. Először is elég jópofa és figyelemfelkeltő gitár-dizájt kapott, másodszor 8 GB-os kiszerelésben is kapható, amelyen azért elég sok zene, szöveg, vagy bármi már kényelmesen elférhet.

Ami érdekes – egyben a Disney-féle groteszk érképzésnek tudható be – hogy a 4 GB-s és a 8BG-s kiszerelés ugyanannyiért kapható (ki az, aki ilyenkor a kisebbet kéri?), mindkettőért 33 dollárt, vagyis 7.300 forintot kérnek. A 2GB-os kiskamasz változat 10 dollárért, vagyis 2200 forintért vihető el, ez az ár a hazai USB-khez képest is teljesen korrektnek mondható. Rockereknek pedig egyenesen kitűnő befektetés…



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés