Connect with us

Hirdetés

technokrata

Töltsd fel a telefonod művészként!

Smart home

Töltsd fel a telefonod művészként!

A szükséges rosszból még akár kellően őrült és szórakoztató művészetet lehet kreálni, csak egy eredeti ötlet kell hozzá.

A telefont, a PDA-t, az MP3-lejátszót márpedig tölteni kell! Ez még egy szingli ember életében nem jelent akkora gondot (igaz esztétikai szempontból itt is mindig gond, hogy hova dugjuk a sok tölteni való kütyüt a lakásban), de nagycsaládoknál már kifejezetten idegesítő lehet a sok töltő és zsinór szerte a lakásban. Erre jelenthet vicces, ámde mégis ötletes megoldást a ChargerFrame nevet viselő képkeret, amelyen körben dugóaljzatok helyezkednek el.

A 75x55x12 centiméteres keretbe így szabadon elhelyezhető az összes töltésre váró kütyü, és akár minden nap új művészi montázs készíthető a telefonokból, PDA-kból, MP3-lejátszókból (mint ahogy ez képünkön is jól látható). A fehér keret minden környezetben megállja a helyét, a több pedig csak rajtunk múlik. A kütyü-képzőművészet tehát megszületett, és csak 450 eurót, vagyis 112 ezer forintot kell fizetnünk érte, ha előrendelni kívánjuk a Naolab hamarosan megjelenő keretét.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés