Connect with us

technokrata

Töltsd fel a telefonod művészként!

Smart home

Töltsd fel a telefonod művészként!

A szükséges rosszból még akár kellően őrült és szórakoztató művészetet lehet kreálni, csak egy eredeti ötlet kell hozzá.

A telefont, a PDA-t, az MP3-lejátszót márpedig tölteni kell! Ez még egy szingli ember életében nem jelent akkora gondot (igaz esztétikai szempontból itt is mindig gond, hogy hova dugjuk a sok tölteni való kütyüt a lakásban), de nagycsaládoknál már kifejezetten idegesítő lehet a sok töltő és zsinór szerte a lakásban. Erre jelenthet vicces, ámde mégis ötletes megoldást a ChargerFrame nevet viselő képkeret, amelyen körben dugóaljzatok helyezkednek el.

A 75x55x12 centiméteres keretbe így szabadon elhelyezhető az összes töltésre váró kütyü, és akár minden nap új művészi montázs készíthető a telefonokból, PDA-kból, MP3-lejátszókból (mint ahogy ez képünkön is jól látható). A fehér keret minden környezetben megállja a helyét, a több pedig csak rajtunk múlik. A kütyü-képzőművészet tehát megszületett, és csak 450 eurót, vagyis 112 ezer forintot kell fizetnünk érte, ha előrendelni kívánjuk a Naolab hamarosan megjelenő keretét.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle