Connect with us

Hirdetés

technokrata

Riasztó a mellrák ellen

Smart home

Riasztó a mellrák ellen

Egy egészen egyszerű kütyü is segíthet a mellrák elleni küzdelemben, persze ehhez szükséges, hogy a nők valóban odafigyeljenek erre a problémára.

Az Avie Products által piacra dobott Cue nevet viselő szerkezet roppant egyszerű elven működik: mint egy havi ébresztőóra, rendszeresen emlékeztet minket arra, hogy végezzük el magunk a vizsgálatot testünkön, és menjünk el szűrésre is. Ezt persze egy telefon is megtehetné, de a Cue egy apró vízálló szerkezet, amelyet a zuhanyzó falára ragaszthatunk fel, így pont jókor fog jelezni, hogy itt az idő a havi önvizsgálatra.

Mi magunk aktiválhatjuk a rendszert a menstruáció első napján, és egy héttel később jelezni fog a szerkezet, amikor a mellek a legkevésbé érzékenyebbek, így könnyebben elvégezhető rajtuk a vizsgálat. A kis kék LED-es kijelzővel felszerelt szerkezetre más emlékeztető is beállítható, illetve szabadon variálhatjuk a riasztások rendszerét is. Nem nagy lépés ez a megoldás felé, de ha csak néhány embernek segít a mellrák időben történő felfedezésében és kezelésében, akkor már volt értelme. Bővebb információt a ezen az oldalon találhatnak az érdeklődők.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés